Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos lányom meg van...

5 hónapos lányom meg van fázva, és nem alszik valami jól mostanában. Ez el fog múlni ha meggyógyul?

Figyelt kérdés
Másfél hónapos kora óta végig alussza az éjszakákat és napközben is ügyesen el szokott aludni. Most mióta meg van fázva nagyon keveset alszik és éjjel is fel kel.Ez el fog múlni ha meggyógyul és vissza áll a régi alvásra ? Magától állt rá hogy átalussza az éjszakákat semmit nem tettünk hogy annyit aludjon.
2011. febr. 16. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
El fog múlni ha meggyógyul!
2011. febr. 16. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Együttérzek veletek! Az én babám 6 hónapos,eddig jó alvó volt.Az éjszakákat átaludta,úgy ahogyan a te babád is. 1 hete náthás,azóta nincs nyugalom,nappal összesen ha 1-1,5 órát alszik,sokat mondok,hajnalol hajnalán fent van már és összezavarodott a jól bevált napirendünk. De biztosan visszaáll,ha meggyógyult.

Még egy gondolat: Nem fogzik véletlenül a picikéd? Azért kérdezem,mert az enyémnek már nagyon duzzadt az ínye, és akár a nátha lehet fogzás miatt is.

2011. febr. 16. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy fogzik e mert nem igazán tudom hogy fog az kinézni.mikor bele akarok lesni a szájacskájába úgy el kezd vigyorogni hogy véletlen se lássak semmit. :D de elképzelhető mert nem akar enni rendesen folyton rágja a kezét meg minden más t és többször észre vettem hogy egy ujjacskájával tapogatja az alsó ínyét elöl.lehet hogy bezavar neki a fogzás is.

köszönöm a válaszokat

2011. febr. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!