5 hónapos lányom meg van fázva, és nem alszik valami jól mostanában. Ez el fog múlni ha meggyógyul?
Szia! Együttérzek veletek! Az én babám 6 hónapos,eddig jó alvó volt.Az éjszakákat átaludta,úgy ahogyan a te babád is. 1 hete náthás,azóta nincs nyugalom,nappal összesen ha 1-1,5 órát alszik,sokat mondok,hajnalol hajnalán fent van már és összezavarodott a jól bevált napirendünk. De biztosan visszaáll,ha meggyógyult.
Még egy gondolat: Nem fogzik véletlenül a picikéd? Azért kérdezem,mert az enyémnek már nagyon duzzadt az ínye, és akár a nátha lehet fogzás miatt is.
nem tudom hogy fogzik e mert nem igazán tudom hogy fog az kinézni.mikor bele akarok lesni a szájacskájába úgy el kezd vigyorogni hogy véletlen se lássak semmit. :D de elképzelhető mert nem akar enni rendesen folyton rágja a kezét meg minden más t és többször észre vettem hogy egy ujjacskájával tapogatja az alsó ínyét elöl.lehet hogy bezavar neki a fogzás is.
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!