Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek vihetem magammal?

Szerintetek vihetem magammal?

Figyelt kérdés

4 hónapos a kisfiam, és elszeretnénk vele menni, plázába és üzletekbe, mivel nem szívesen hagyom itthon másokra, autóba vinnénk a hordozóba, de ha felkel akkor csak kézen van el, igy szerintetek érdemes elvinni? Sajnos az auotba a babakocsi alváza nem fér be!

Amugy már voltunk vasárnap is kisebb üzletbe is, akkor elaludt szegénykém, de elvolt! Szerintetek?

2011. febr. 16. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem vinném, és nem azért, mert esetleg cipelni kell, hanem, mert most nagyon könnyen össze lehet szedni valami nyavaját. Mi úgy szoktunk menni, hogy apa kint marad a babánkkal az autóba, és csak én megyek be. Így nem lesz beteg, a kislányunk pedig tök jót alszik az autóba.
2011. febr. 16. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az előző válaszolónak.De nem érdemes ilyen pici babát elvinni mert ha felkel és nagyon nyűgös akkor kész rémálom az egész...
2011. febr. 16. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
én se vinném a fertőzésveszély miatt. inkább hagyd nagyit/nagypapát babázni.
2011. febr. 16. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Most tombol az influenza, ilyen picit még nem vinnék.

Egyébként a kengurut nem próbáltátok még? (ha a babakocsi nem fér be az autóba..)

2011. febr. 16. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha hordozó kendőben magadra teszed, csak a te illatodat "lélegzi be", nem kerül közvetlen kapcsolatba a külvilággal, nem tudnak fölé hajolni, rátüsszenteni stb., mint egy babakocsiban.

Második-többedig gyereket az ember már korábban is kénytelen magával vinni.

Férjem pedagógus, ő nap mint nap "veszélyforrás", hogy haza hoz valamit, még akkor is el lehet kapni apától, ha a lakásban kuksoltok egész nap...

2011. febr. 16. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem neked is kell kimozdulás, menj nyugodtan. Ha lenne ez a kendö, vagy kenguru, tényleg az lenne a legjobb, az infulenza miatt. En egyébként ha apával megyek bevásárolni, akkor két bevásárlokocsit viszünk, egyikbe belerakom a babot ülésestöl, a másikba vásárolunk, és elvan a kosárban. :). Egyébként nem is gondoltam régebben, hogy a bevásárlás felérhet valaha is egy luxuskirándulással. ;)
2011. febr. 16. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!