Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 7hós baba hányszor eszik...

Egy 7hós baba hányszor eszik egy nap? átlagba?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 08:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 7-8x evett, anyatejes volt, Szilárdat napi 2x kapott, de még nem váltottunk kiétkezést.
2011. febr. 16. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:

5x eszik a fiam. Nem váltottunk ki étkezést még ki, 3x kap mást, de utána megszopiztatom.

7, 10, 13, 16:30, 20 óra körül.

2011. febr. 16. 08:37
 3/8 A kérdező kommentje:
és mikor terveztek kiváltani?
2011. febr. 16. 08:38
 4/8 A kérdező kommentje:
és a szilárdat mikor adjátok neki?
2011. febr. 16. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tervezek, majd, ha megeszik egy adagot és nem kéri utána a cicit, akkor. Szilárdat uzsonnára és ebédre kap.
2011. febr. 16. 08:41
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. febr. 16. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok, 10-kor, délben, és uzsonnára adok neki szilárdat. Délelőtt gyümölcs, ebédre főzelék, uzsonnára tejpép.A tízórait már kiválthatnám, mert nagyon szereti a gyümölcsöket, mindig sírás a vége, mert ugye csak fél adagot adok neki,utána megszoptatom. Egyik nap megetettem vele az egészet, és csak inni kapott utána, de nem reklamált, hogy cicit szeretne:((( Önző vagyok, nagyon rossz érzés volt, így még nem váltok ki étkezést. Kb. 1 hónap múlva majd a délelőttit kiváltom, persze ha a tejem elfogyna akkor gyorsabban haladnék.
2011. febr. 16. 08:51
 8/8 anonim ***** válasza:

az enyém 6x,ha későig fent van 7x

tápszeres

ebben van gyümölcs tízóraira,ebédre főtt kajcsi vagy üveges,délután valamilyen pép.a többi tápszer

2011. febr. 16. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!