Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Waldorf rongybabát szereti...

A Waldorf rongybabát szereti a gyermeketek?

Figyelt kérdés

Kisfiamnak venném, lehet kapni fiú babát is :) De nem olcsó, a liliputi.hu-n a legjutányosabb 5000,- Ft. Én szeretném megvenni, de nem tudom mit szólna hozzá, 19 hónapos. 3 plüssét nagyon szereti, azokat cipeli mindenhova magával felváltva.

Akinek van a babájának, megírná nekem, hogy szereti e a pici. Köszi szépen!

2011. febr. 15. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem is tudtam,h ilyen drága. Nekünk van, Édesanyám készítette, nagyon szép és puha. Kislányom most 13 hós, szereti, bár szerintem később jobban fogja értékelni. Lehúzza róla a nadrágot, szemet-szájat mutat, kukucsolunk a babával. És van hozzá egy szintén sk. kiskutya is, mindig kacag nekik a Kicsim. Szóval szerintem tökjó, bár az ára igen borsos.

2011. febr. 15. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Nagyon drága tényleg, én sem gondoltam volna amikor elkezdtem ezeket nézegetni, és ez még a legolcsóbb, a többi oldalon 10-16 ezer között van, na azt már nem tudnám megvenni. Ügyes anyukád van! :)

2011. febr. 15. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Itt egy leirás, hogy lehet elkésziteni :) Most kerestem rá, ahogy a kérdésedet olvastam, de nagyon érdekes :) Nekem megjött a kedvem, már csak idő kellene rá.
2011. febr. 15. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

lemaradt a link.

2011. febr. 15. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!