Mit csináljak 14 hónapos kisfiammal, hogy ne hányja ki az antibiotikumot beadás után?
Figyelt kérdés
Tegnap kapott ospen szirupot,nurofenes fecskendővel adom be neki,mert ez vált be ,igy bevette mindig.
Most ahogy lenyeli,már jön is vissza.
Mit tennétek a helyembe?
2011. febr. 15. 10:18
1/7 anonim válasza:
Sajnos a kislányom is ilyen.. Ő már minden antibiotikumot szuriban kap, másképp kihányja.
2/7 anonim válasza:
Belekeverném gyümölcslébe,és úgy próbálnám higítva.
3/7 anonim válasza:
Várj egy órát,hogy megnyugodjon a kis gyomra. Kináld meg valamivel amit szeret de ne tejtermékkel.
Utána próbáld újra inkább csak kis kortyonként várj pár percet majd újra add.Legyél türelmes.
Jobbulást!
4/7 anonim válasza:
Én is belekeverném valamibe. Gyümilé, tea, víz, stb...
5/7 anonim válasza:
Ezt a kérdést akár Én is kiírhattam vna.Semmi gyógyszert nem hajlandó bevenni,képes sugárba kihányni mindent.Ő most 4 napja Summamedet kap,eddig 1x hányta ki,de minden alkalommal a határán van,őklend...stb.Én pici kortyonként adom be,minden korty után inni kap.Próbáld meg,hátha.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat,megpróbálom belekeverni akkor gyümölcslébe,hátha beveszi igy.
2011. febr. 15. 10:25
7/7 anonim válasza:
1. vagyok... Mi is végigzongoráztuk azokat a lehetőségeket, amit a többiek írtak. Sajnos egyik se jött be, valahogy mindenből kiérezte a gyógyszerízt.. Ha kortyonként itattam,akkor kicsorgatta a száján.. Szóval azért írtam, hogy maradt a szuri (szerencsére eddig 2-3 alkalommal). Remélem, nálatok valamelyik trükk bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!