Szerintetek érdemes vásárolni a Brendonból?
Figyelt kérdés
válaszokat köszönöm2011. febr. 15. 09:20
1/10 anonim válasza:
Gyerekrucik kivételével szerintem nem drágábbak a dolgok általában, mint bármelyik bababoltban.
2/10 anonim válasza:
Nekem 3 éves a kislányom, de még mindig szoktam neki vásárolni a Brendonban.Persze csak olyanokat ami nem túl drága.Vannak azért jó dolgok is.
3/10 anonim válasza:
Mi szoktunk vannak jó akciós,kuponos dolgok és sok olyan van ami mindenhol ua annyiba kerül. Ha meg kell venni ott meg legalább pontot adnak érte. Mi ilyen megfontolásból járunk oda. Nem mindent de szoktunk ott is vásárolni.
4/10 Vilcsianyuja válasza:
érdemes akciós termékekre vadászni, és pl. a zoknik-harisnyák (már nem az extra, hanem az átlag minőségűek) úgy általában jó áron vannak.
5/10 anonim válasza:
Mi pl. ott vettünk babakocsit és gyerekülést is az autóba, mert ugyanaz a márka jóval olcsóbb volt, mint máshol.
A ruhák viszont szerintem kifejezetten drágák.
6/10 anonim válasza:
Elég jó minőségűek a brendonos cuccok, viszont drágák. Akciókat érdemes figyelni, kifogni :) Mi mindig rákényszerelünk, hogy ott vásároljunk, mert máshol nem találunk olyan jót -vagy jót jó áron (pl. lázmérő, etetőcumi, cumsüvegmosó kefe, etetőszék, siesta szandál /olcsóbb, mint a siesta gyerekciő boltban/, stb.
7/10 anonim válasza:
Ritkán, általában kuponos dolgot.
Tegnap éppen gyerekülést vettünk ott.
8/10 anonim válasza:
Mi csak a kiságyat vettük ott!Ifjusággi ágyá alakítható és akkor 35e-ből úsztuk meg, matraccal együtt.Ez volt 2 éve.
9/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik és szoktunk ott vásárolni :)
10/10 anonim válasza:
Mi is szeretünk ott vásárolni és szerintem sem drágább, mint a többi bababolt. Én szeretem a brendonos dolgokat, szerintem nagyon jó minőségűek és az eladók is kedvesek és segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!