Lehet hason altatni egy 1 hónapos kisbabát?
16,5 hónaposan érdekes lenne, ha a halálozási statisztikákat rontanánk...
De legyél csak szemellenzős. Még véletlenül se vegye figyelembe senki a BABA IGÉNYEIT!!!
Különben meg szégyelld magad te, kedves külföldön élő hiperszuper anyuka.
ÉN A GYEREKEM IGÉNYEIT FIGYELEMBE VETTEM, Ő HASON ÉREZTE JÓL MAGÁT MINDIG IS, HÁT ÍGY ALSZIK, ÉS NEM FOGOM ERŐSZAKKAL A HÁTÁN TARTANI, HOGY MÁRPEDIG ÍGY ALSZOL ÉS KÉSZ...
Nem viccből találták ki a légzésfigyelőt.
Kedves külföldi...anyuka?
Kérlek aludjál egy hétig minden nap ugyanabban ez egy pozícióban a hátadon. Szólj a párodnak, hogy amennyiben oldalra vagy hasra fordulnál lökjön fel mert megszeged a szabályokat :)
Na hogy fogod érezni magad elzsibbadva és mindig ugyanúgy? :D
NEM TUDJÁK mitől van a bölcsőhalál. Csak mindig kitalálnak egy eszmét, hogy mitől lehet. De ha annyira netfüggő vagy, és a gúúúgli a barátunk akkor nézd már vissza, hogy évtizedenként változott az eszme.
Köszönöm, kedves utolsó, ez tetszett! :)))
Időnként megjelenik itt az oldalon egy-egy elvakult, aki még vééééletlenül sem tudja elképzelni, hogy egyes babáknak nem a hanyatt alvás a legkedvesebb időtöltésük.
Nem én vagyok az egyetlen, aki hason altatta a babáját a kezdetektől fogva, és még mindig él... ő is, meg a több millió másik baba is, aki szintén hason szeretett aludni.
Ja, és kedves külföldi anyuka! Én is hason alvó voltam világ életemben. Ugye 35 évesen már nem fenyeget a bölcsőhalál???
Pont te írod, hogy tiszteletben kell tartani mások véleményét???
"a butasag meg nem mentseg"
"remelem nem a te babad fogja erositeni a halalozasi statisztikat"
"szegyelheted magad hogy van interneted es meg ennyit sem tudsz"
Ezeket az öreganyám írta???
Már bánom, hogy egyáltalán reagáltam neked.
Az én gyerekem hason aludt mindig is, és én is hason alvó voltam világ életemben, és még mindketten élünk. Ahogy emberek milliói is élnek még, akik hason alszanak főleg. Te meg tarts csak erőszakkal nyugodtan a hátán a gyerekedet, sőt, amikor megtanul forogni ide-oda, akkor is menj oda hozzá éjszaka, és erőszakkal fordítsd át a hátára, nehogy megfulladjon.
Azért a szemellenződet levehetnéd egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!