Hanyszor lehet kiporszivozni az 5 honapos babam orrat egy nap?
szia akárhányszor teheted csak figyelj oda hogy az etetéstöl legalább fél óra teljen el.Ez a babáknak nem fáj ,esetleg a porszivó hangja félelmetes.ne sajnáld ha véletlen sír alaposan porszivozd ki mert komoly szövödmények lehetnek.
U.I:tapasztalt 2 gyermekes anya
szia, nem tudom pontosan de legalább 2× DE 3× is lehet, többször nem nagyon van értelme és ne stresszeld magad, nem lesz semmi gond! Én még nem is próbáltam pedig már 6h ósak vagyunk jó mondjuk még nem volt beteg 2 hónapos kora óta de akkor még tilos ezt használni.
Jó babázást!
szerintetek, ha 6 1/2 hós a babám és még nem porszívóztam ki neki, lehet baja?? vagy csak megfázáskor kell szívni???
köszi a válaszokat!
a 6 1/2 hós vagyok: akkor rendes hétköznapokban nem is kell hiába látom benne a cicakakit" (bocsi)?? szigoruan csak orrfolyáskor??
köszi amúgy én is választ!
nagyon szeretek itt olvasgatni:-))
Sambucus nigra!_homeos golyó!nagyon jó,orrdugulásra,szörcsögére!9ch vedd!
Pici babáknak is jó,nekünk nagyon bejött.5szem esténként,de én napközben szoktam az ivólevében feloldani-2dl és azt iszogatja,csak úgy folyik ki magától.ezt amúgy patikus mondta és bejött.Amúgy bár mennyit tudod szívni és ki is kell,mert rámegy az arcüregére vagy a fülére,azt pedig te sem akarod.Próbáld ki és tényleg szívd.Ez a szer csak akkor hat rendesen ha még nem gyulladt a dolog.Ha már nyúlós fehérkés,nehezen kijövő cucc van akkor is add neki,de akkor már nem lesz annyira hatásos.Minden estere ártani nem ártassz neki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!