Kisfiam 2 éves lesz, milyen játékokat szeret 2-3 éves korú gyereketek, amivel sokáig játszik?
A könnyű kirakósok, bedobók és épitők kora lejárt, azokat simán kirakja már. De a többi játékát már "kinőtte", lassan próbálom lecserélni őket. Sok autója van, szeret a kis konyhájában főzőcskézni is. A pakolás a mindene, de épitőkocka és duplo is van bőven itthon. A könyveket és a matricákat is nagyon szereti, abból is sok van nagyon.
Mégis valami kirakható készségfejlesztőt keresek, amivel egy darabig egyedül is el tudna játszani, mit javasoltok?
Kicsi a lakásunk.
nekem ez nagyon tetszik lányomnak ezt szeretném megvenni,szerintem fiúnak is jó,megtanulja mit hova kell felvenni mit milyen időben:
illetve ez van meg neki és nagyon szeret vele játszani:
utóbbi később is jó lesz és együtt is tudtok vele játszani,így szépen lassan megtanulja mit hova kell tenni,meg állatok nevét is aztán egyedül is tud vele játszani,de míg nem tudja egyedül is rakosgathat
mikor lesztek két évesek?mi márciusban
Köszi az eddigi tippeket!
Márciusban lesz 2 éves, de valahogy ügyes gyerek, ha túl egyszerűt veszek azt pikk-pakk kirakja, és unatkozik :) A puzzle meg a mágnes meg a favonat is jó ötlet, az ilyesmit szereti :)
Szia!
Először elkezdtem leírni, de nagyon összevissza lett és érthetetlen, csak a saját emlékeimet tudtam volna valahogy megfogalmazni..
Inkább nézz szét ezen az oldalon, lehet, hogy ismered is magát a játékot, csak más néven. :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!