Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni Vtech ugri-bugri teknőst?

Figyelt kérdés
Már régóta szemezek vele a kislányom első szülinapjára.Csak nem tudom megéri.Milyen vélemények vannak róla?
2011. febr. 13. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az 5. vagyok!

Igen a müllerben vettük, de a Tesz vagy Vaterán is vannak olcsóbban.

Szerintem is nagyon jó annak ellenére, hogy angol. Csudajó zenéket játszik.

Mi azért ez mellet döntöttünk, mert egy ismerős mondta, hogy kisfia mindig forgott a zebrával és mindig elesett, ha leszállt róla. Ezzel ez a probléma ki van küszöbölve.

Illetve az ár is sokat számított és mégis csak új, nem használt.

2011. febr. 14. 13:28
 12/13 Lenti Vivien válasza:
Nekem is tetszene de mindenképp magyar nyelvű,vagy esetleg Magyar-Angol,szerintem egy 18 hós nem érti meg hogy angolul mit magyaráz neki a teknős így nem is ösztönzi,sajnos sehol nem találok magyar nyelvűt:(
2011. nov. 25. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Magyar nyelven kapható az: AUCHAN -ban, JÁTÉKSZIGET üzletben /ÁRKÁD/. Ha beütöd az ÁrGép keresőjében ott is felad több internetes játékáruházat, mind magyar nyelvű. Mi is ilyet vettünk kislányomnak karácsonyra. Most lesz egy éves.
2012. dec. 14. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!