Milyen pelenkát ajánlotok?
Első kisbabás vagyok. Kisfiút várok.
Hamarosan szülök és a kórházba már a saját pelenkánkat adják a babámra. Milyen újszülöttnek való pelust ajánlotok? Mekkora a legkisebb kiszerelés az újszülött pelenkának? Vegyek nem újszülöttnek valót is?
Mire figyeljek pelenka vásárlásnál?
Köszönöm tanácsaitokat előre is!
Szia
Nekem a huggies vált be, most 3 hetesek vagyunk és még az újszülöttnek való pelust hordjuk.( 2-5 kg és 26 db van benne, 1000.-ft) Szerintem egy ilyen csomaggal vigyél a korházba, mert annak elégnek kell lennie. Sokat ne tárazz be, mert ha nem válik be csak kidobott pénz.
Amúgy megéri megvárni h mekkora babód születik, mert lehet egyből jöhet a 2-es méret, ami 3-6 kg ig van.
A párod is megtudja venni azt a típust amit választottál, ha bevált, ha nem akkor meg másikat. mondjuk a liberot.( az sem rossz)
Remélem segítettem.....
Boldog babavárást
Azt úgyis ki fogod tapasztalni, hogy melyik márkát szereted a legjobban. Viszont ne vásárolj be sokat egy méretből! Az én babámra az 1-es méret úgy 1 hétig volt jó. A 2-es méret 1 hónapig. Most 2 hónapos a babám, és épp most növi ki a 3-as méretet, már kell a 4-es méret.
Pedig a 3-as méret 8 kg-ig van, a babám 6 kg, mégse jó rá.
A nyakamon maradt egy halom 2-es és 3-as pelus.
Szió!
Én is a Huggies-ra szavazok. Kipróbáltam már a Liberot, Pamperst (Sleep&Play, Active baby), Lidl-est, de a Huggies viszi a pálmát. A hát rész és a pántok gumírozása nagyon jól jön, ha nem akarsz átázás miatt állandóan ruhát cserélni és a micimackós minta már csak hab a tortán. Nagyon édesek!!!
Nálunk az 1-es méret (2-5 kg) igenis sokáig jó volt és 3250 grammal született a lányom, tehát nem volt újszülött, sem kissúlyú. Így legalább nem kellett a hónaljáig felhúzni, mint a 2-es méretet (azt kaptuk az egyik látogatótól).
Zita
12:39-es válaszoló!
Valami nem stimmel a pelenkázással, ha egy két hónapos baba a hármas méretet növi ki. Az én lányom most 9,5 hónapos és nemrég kezdtük hordani a 4-est.
Szerintem próbálj ki valami más márkát.
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!