Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 4 hónapos babám náthás....

A 4 hónapos babám náthás. Anyatejet csöpögtethetek az orrába?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 06:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, állítólag az anyatej csodákra képes. Próbáld ki, hátha jobb lesz Neki.
2011. febr. 12. 07:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, állítólag jót tesz.

Én pl. a szemébe is szoktam, ha valami irritálja és begyullad. Meg a fülébe, ha begyulladna.

Ne nevess, de a múltkor fájt a fülem, és a saját fülembe a saját anyatejemet csepegtettem este, reggelre semmi bajom nem volt. :)

Tehát, hajrá. :) Jobbulást!

2011. febr. 12. 07:17
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg vegyél neki tengerisooldatos orsprét és szívdd neki egy nap többször orrleszívoval.ÉN ugy tudom nem jo ha az ororn keresztül folyadékot szív fel
2011. febr. 12. 07:18
 4/13 anonim ***** válasza:
nekem is ajánlotta a védőnő. én még adok neki napi 2-4 csepp Cebion cseppet is. nagyon jót tesz.
2011. febr. 12. 07:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen, az anyatej jó. Persze mellette nem árt leszívni a váladékot. Szembe, fülbe, orrba én is használtam. Falósejteket tartalmaz, segíthet megelőzni a felülfertőződést. Ráadásul felszívódik. Ha mégsem használna, akkor orrszívás után lehet Nasivin orrcseppet cseppenteni az orrába, hogy kiduguljon. Orrszívás előtt egy perccel anyatejet, majd utána orrcseppet.
2011. febr. 12. 07:25
 6/13 anonim válasza:
Én tengeri sós sprayt nyomok az orrába (Physiomer baby), aztán várok pár percet és kiporszívózom, aztán egy-egy csepp anyatej mindkét orrba. Ezt csináltam mikor náthás volt, egy hetes korától kezdve. Ha kellett naponta húszszor is. Ma már csak megelőzésképp reggel egyszer. Plusz a párologtatóba is teszek Ottrivin tengeri sós oldatot.
2011. febr. 12. 07:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Jó az anyatej, de még jobb a tengervizes oldat (pár percig vársz, aztán jöhet az orrszívó).
2011. febr. 12. 07:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Az anyatej sokkal jobb,mint bármelyik sóoldat! A sótartalma ugyanakkora,viszont a tejben vannak más anyagok is, amik nem engedik kiszáradni a nyálkahártyát... Persze cseppentés után szívd is ki a váladékot :)
2011. febr. 12. 08:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is az anyatejet ajánlotta az orvosunk azt mondta annál jobb nincs is. Persze ki kell szívni előtte. A sóoldat jó ugyan nem szárad ki tőlle az orra de igazából a problémát nem szinteti meg szerintem nekünk ez a tapasztalatunk.
2011. febr. 12. 09:41
 10/13 anonim ***** válasza:
bocs az offért,de hogy csináljátok hogy anyatejet csepegtettek a baba orrába vagy szemébe?Feléhajoltok és "nyomjátok" a cicit?:)Nálunk az lehetetlen lenne,mert egész nap ezzel szórakoznék hogy beletaláljak,mert az istenért nem bir egyhelybe maradni fél percig....úgy kell lefogni orrszivózáskor is....
2011. febr. 12. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!