1 éves kisfiam ehet olyan kaját amit mink? De ugy értem, hogy már a füszerek, bár elég keveset füszerezünk, de ehet pirospaprikát, vegeta meg ilyenek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 17:39
1/4 anonim válasza:
10 hónapos kora óta azt kapja a fiam, amit mi eszünk.Kivétel a neki nagyon zsíros ételek (brassói).
2/4 anonim válasza:
Az én fiam is kb. 10-11 hónapos volt, amikor már nagyrészt azt ette, amit mi. Ha pl. chillisbab volt, akkor kapott üvegeset vagy főztem neki valamit külön.
3/4 anonim válasza:
egy éves kora után eheti azt amit TIK,bár a vegetával csínján bánnék,mert tele van ízfokozóval.Kevesebbet használok én is belőle.
4/4 anonim válasza:
én csak a borsot és a csípős fűszereket hagyom ki az ételekből. 1 éves korától azt eszi amit mi és jobban szereti így, mint fűszerek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!