Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány évesek voltatok, amikor...

Hány évesek voltatok, amikor mertetek babát vállalni? Milyen iskolákat végeztetek, mi lett a szakmátok? Milyen anyagi háttérrel rendelkeztek? Hogy hívják a babátokat? (keresztnév)

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 17:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%
Párommal 20 évesek leszünk idén,lányunk pedig egy éves lesz a nyáron,már 6éve vagyunk együtt.Én szeptemberben kezdek valamit tanulni párom,pedig nemsokára dolgozni fog.Egyenlőre anyósoméknál lakunk,de már tervbe van a költözés is.A lányunk Alexandra.
2011. febr. 11. 20:44
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

én 26 párom 32éves. én diplomás vagyok,max gyed-el vagyok jelenleg otthon 9hós fiammal. párom szakmunkás, kárpitos végzettségű,de jelenleg ablakgyártással foglalkozik.

2auónk van az egyikre májusig van még hitel,(mindjárt vége,jeee:D)egyéb hitelünk nincs és saját lakásunk van.

igazából hónapról-hónapra élünk,de jó szinvonalon.

Barnabás a baba

2011. febr. 11. 21:50
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
33 évesek vagyunk a párommal kislányunk Lilien 11 hónapos. 10 éve voltunk már együtt amikor úgy döntöttünk hogy jó lenne egy kisbaba. Párom futár már 9 éve én egy önkormányzattól mentem gyedre van egy olcsó nem hiteles autónk két lakásunk ez egyik hitelre, ez a lányunké lesz. Mindketten szakmunkás végzetséggel, nekem három is van de egyikben sem dolgoztam. Most kezdek egy 4. szakmát ami a hobbim is (szabás-varrás). Több gyereket nem is tervezünk.
2011. febr. 11. 22:11
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 28, a párom 31 volt, amikor megszületett a fiúnk. Ő autószerelő, nekem érettségim és két OKJ-s végzettségem van (pénzügyi az egyik, ingatlan értékbecslő a másik). Multitól jöttem szülni, max. gyeddel. Autónk hitelmentes, lakásunk hiteles, még 17 év van hátra.... :) 1. házassági évfordulónkra született Bence. És remélhetőleg úton van a 2. gyerkőc. A kisfiam 2 éves lesz tavasszal.

Nálad mi újság? Gondolkodtok a gyerkőc témán vagy már van?

2011. febr. 11. 23:36
 15/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat! Nagyon jó olvasgatni őket!

Én még nem tervezek babát. Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok!

2011. febr. 12. 08:40
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én 31, párom 34 éves. Én főiskolai végzettséggel, pénzügyi vezetőként vagyok most szülési szabadságon. A férjem egyetemet végzett, projektmenedzser. Egy vidéki nagyvárosban lakunk, van egy hitelmentes autónk és egy lakásunk amin van hitel. Anyagilag viszonylag jól állunk, nem panaszkodunk. Most vagyok 41 hetes terhes a kislányunkkal, aki egyelőre nem akar kibújni, de maximum 2-3 napon belül már köztünk lesz:) Rebeka Franciskának fogják hívni.
2011. febr. 14. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Huh,..

Mertem volna én előbb is, csak nem volt rá partner. Végül 29 és 31 évesen szültem.

Befejezett szakközép, szakmával, postaforgalmi érettségi. Folyamatban egy kétszakos bölcsész informatikus könyvtáros-művelődésszervező szak. Most államvizsgázok nyáron.

Anyagi hátterünk katasztrófa, mióta férjemet elküldték a jól fiezető állásából segélyt is kapunk, annyira padlón vagyunk. És ez még így lesz 3-4 évig, amíg kifutnak a hiteleink...

Lányaink Szabina és Laura (2,5 és 1 évesek)

2011. febr. 14. 19:15
 18/30 anonim ***** válasza:

29 éves leszek,férjem 37 lesz.Kisfiunk Adrián 18hónapos.

Egészségügyi főiskolát végeztem, majd 2-t OKJ-s szakmát,angol középfokú C nyelvizsgát.Vidéki kis városban lakunk,ami a saját családi házunk (240nm), ebben van egy saját lakrészünk.2 autónk van,egyik sem hiteles.Lakáshitelünk nincs.Férjem szakmunkásként gyári dolgozó.Mindenünk megvan,amire szükségünk van.

2011. febr. 14. 19:57
 19/30 anonim ***** válasza:

21 voltam, amikor eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, a férjem 23, éppen akkor házasodtunk össze. Nekem akkor 6 félévem volt meg a főiskolából, a férjem pedig már diplomás volt. A terhesség alatt letettem az államvizsgát én is. Mivel 18 éves korunk óta dolgozunk mindketten, így nem teljesen kezdőként indultunk a munkaerőpiacon. Én már 4 éve dolgoztam a munkahelyemen amikor megszületett a picúr, a párom pedig 6 éve.

Anyagiakban csak magunkra számíthattunk mindig is, de sikerült a baba előtti pár évben félretenni egy kicsit és sikerült még a terhesség alatt lakást vennünk.

Szóval összességében a szüléskor mindketten diplomások voltunk, mindketten biztos állással rendelkeztünk és volt egy saját lakásunk is - igaz hitellel.

Babázás alatt sikerült megszereznem a mester diplomát is, így mikor visszamentem dolgozni, megint emeltek a fizetésemen. Ezt különben mindenkinek ajánlom, hogy ha mást nem is, nyelvet mindenképpen érdemes tanulni az otthon töltött évek alatt, hogy piacképes maradjon az ember.

Kristófnak hívják a fiunkat.

2011. febr. 14. 20:44
 20/30 anonim ***** válasza:
20 évesen szültem a nagylányomat ő most 2 éves Noéminek, hívják. A kicsit 22 évesen szültem ő most 3 hónapos Zsófinak, hívják. Varrónő a szakmám. A párom most 30 éves.
2011. febr. 14. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!