Anyukák! Ti mikor tanultátok meg, hogy mikor mért sír a babátok?
Az én lányom 5 hónapos, és pontosan tudom, hogy mikor sír azért, ha nyűgös, illetve álmos. De mind a mai napig nem tudom melyik az a sírás ha éhes. Pedig mindig igény szerint akartam szoptatni, de így inkább néztem az időt, és ha kb letelt az idő, és éppen sírt, akkor gondoltam éhes, de sokszor mellé lőttem.
És úgy szégyellem magam emiatt, hogy még mindig nem ismertem ki, mikor sír azért ha éhes. :-(
Másnál is volt így, vagy csak én vagyok ilyen béna?
Én sem tudom még a mai napig sem mikor éhes, csak, ha már nagyon-nagyon, mert akkor úgy ordít, mintha nyúznák. Egy időben állandóan csettintgetett a nyelvével. Azt hittem éhes, de rá kellett jönnöm, hogy csak játék, mert evés után is csinálta, amikor már tuti jól lakott.
Szóval ne aggódj, én i ilyen "béna" vagyok!
6 hós kislány anyukája
Köszönöm szépen a válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Persze tudom, nem ezen múlik a boldogsága, csak hát azért zavar.
Mindenkinek boldog babázást kívánok!
Az enyém 3 hónapos, és egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen tanácstalan.
Szerintem az éhes sírás olyan követelőző, vígasztalhatatlan "üvöltéshez" hasonlít inkább. Én igény szerint próbálom szoptatni, és valamikor bejön, de valamikor mellélövök én is.
Azt viszont én sem tudom,hogy miért van az, hogy egyik pillanatban gügyög és mosolyog, a másik pillanatban meg sír.:(
Ezek szerint azért vagyunk egy páran. :-) Sebaj, el jön az idő, mikor meg tudja majd mondani, és akkor már biztos lesz :-)
Most lehet hülyén hangzik, de én azért úgy figyeltem meg, hogy az én kislányom nem annyira sír, ha éhes. Viszont azért nagyon tud sírni, ha álmos. Annál rosszabb sírása nincs.
Neked is boldog babázást!
Köszönöm neked is! Lehet a negyediknél már én is tudni fogom...persze nem valószínű, hogy lesz négy, de hát ki tudja :-)
Azért éppen kétségbe nem vagyok esve, csak jó lenne tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!