Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos kislányomnak 4...

Dudmi kérdése:

15 hónapos kislányomnak 4 foga van. A darabostól öklendezik és abbahagyja az eszizést! Mit főzzek neki?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Turmixold jobban össze. Ne eröltesd a darabost. 1 hét múlva próbálj megint darabosat adni, ha nem kell, akkor turmixold jobban össze. Később megint próbálkozz.
2011. febr. 11. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj még vele. Én azt csináltam, hogy fokozatosan egyre kevésbé turmixoltam meg az ételét. Aztán később hagytam benne egy pár nagyobb darab (fél centis) zöldséget is, krumpli, répa stb.

Pl a zöldborsót csak most kezdte enni turmixolás nélkül (18 hónapos)

2011. febr. 11. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. febr. 11. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is pont az jutott eszembe, mint a 11.51-nek :)))

Eszizés=7 betű

Evés= 4 betű

Tehát én sem látom értelmét ennek a szónak :)

Ha rövidítés miatt használunk valami "új" szót, az még oké, pl. randi, tali stb, de hogy ez még hosszabb is és idétlen is, na ez már sok nekem :)

Bocsi az off-ért, kedves kérdező!

2011. febr. 11. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak:

turmixold szerintem is, előbb-utóbb úgyis kinő a többi foga is, akkor majd megszereti a darabos kaját is.

2011. febr. 11. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Az "eszizés" szó,a körülöttem lévő gyermekek "szájából" ragadt rám!

Ne haragúdjatok,de a kérdés írásakor nem gondoltam,hogy ez valakinek szemet szúr!

Zsu.

2011. febr. 11. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!