11 hónapos fiam két hete taknyos. Más baja nincs, se hőemelkedés, de köhögés. Orrcseppet már nem merek, mert azt csak pár napig szabad.
Fluimar + porszívózás? Vagy tehetek még valami? (Nem zöld a váladék.)
Most csak ezért nem vinném orvoshoz, mert biztos betegebben jönnénk haza.
Más babája is volt ilyen sokáig taknyos?
2011. febr. 11. 09:02
1/6 anonim válasza:
Próbáld ki a homeós Euphorbium orrspray-t, ezt használhatod addig, amíg szükség van rá! Nem lehet hozzászokni, nyugtatja a nyálkahártyát, így segít elmúlasztani az orrfolyást.
2011. febr. 11. 09:05
2/6 anonim válasza:
sok szellőztetés, levegőztetés, illóolaj párologtatás, sok folyadék.
2011. febr. 11. 09:23
3/6 anonim válasza:
Nekünk is ez volt 2,5 hétig mert jött a foga, 3 is. Én is tengerisóval pucoltam és lasacskén ritkábban mert már úgy éreztem minnél töbször szívom neki annál több van. Közben kapott kálciumot ez is nyugtatja a nyálkahártyát alergiánál is ezt adják. Szirupban van Ca-kid 1 éves kor van ráirva de mi is hamarabb kezdtük a gyógyszerész tanácsár nekem ő számolta ki az adagolást.
2011. febr. 11. 10:46
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A folyadékkal bajban vagyunk, mert alapból keveseket iszik.
pára meg van elég, inkább páramentesíteni kell.
2011. febr. 11. 11:15
5/6 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod a Sinupret cseppeket, az is gyógynövényes, ártani elvileg nem lehet vele.
Elég keserű, ezért célszerű teába, gyümölcslébe keverni.
Nekem is náthás mindkét gyerekem, így pár napja elkezdtem nekik adni és eddig még nem rosszabbodott a helyzet, pedig ilyenkor már nagyon durván szoktak köhögni.
2011. febr. 11. 14:46
6/6 anonim válasza:
Az én kisbabám is 2 hétig volt taknyos 2 hónaposan. Az orvos azt mondta, hogy párologtassak és használjak sóoldatot + porszívó. Állítólag az is jó, ha kamillát cseppentesz az orrába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!