A c&a-ban lehet kapni 1 évesekre cipőcskét?
Csak kocsicipőket lehet benne kapni tehát nem járó babáknak való vászoncipőcskéket.
A méretük változó boltonként nagyobb üzletben valószínübb hogy találsz egyévesnek -19-20-as méretet amúgy csak nagyon aprókat láttam tegnap pl.
KIK-ben is lehet kapni!
köszönöm a gyors választ a koránkelő válaszolónak :)
kérdeznék még tőlled annyit,hogy vászoncipőcskék jók?
utcai használatra is?
első babás vagyok és még nem tudom.
nehezen kapok cipőt mert nagyon pici lábunk van 10hós -ok vagyunk és már megy a kislányom,de szinte csak puha talpú cipőt kaponék 18-as méretben.
mennyit nőhet a lába 3 hó alatt?
Utcára nem valók azok a cipök.Azért is kocsicipök.....
Menj cipöboltba ott kapni kis cipöket.A fiamnak van olyan édes 19 as fila cipöje......Mindég egy kicsit nagyobb cipöt vegyél,hogy ne szorítsa a lábát.
kérdeznék még tőled annyit,hogy vászoncipőcskék jók?
utcai használatra is?
jónak jók de utcai használatra csak úgy hogy sétához ráadod ha már lépeget akkor normális cipő kell neki mert ezeknek csak gumitalpa van jobb esetben rosszabb esetben nagyon kis puha talpa van ami nem egészséges egy járni tanuló kicsinek másrészt ha lekopik a puha réteg ki is dobhatod.
Szóval ha kiveszed a kocsiból és lépeget akkor normális cipő kell a kocsicipő csak azért van hogy védje a lábát hogy ne fázzon meg pofásabb legyen az öltözék. Funkciót nem tölt be!
első babás vagyok és még nem tudom.
Semmi baj ez az oldal ezért van.
nehezen kapok cipőt mert nagyon pici lábunk van 10hós -ok vagyunk és már megy a kislányom,de szinte csak puha talpú cipőt kaponék 18-as méretben
értem hát járó babának a puhatalpú nem jó!
rendes cipőboltbeli cipőt vegyél akár az e-bay-en vaterán teszveszen keresztül ha kell ill ha nem kapsz rávalót a boltban.
mennyit nőhet a lába 3 hó alatt?
akár egy méretet is ! de az is lehet hogy marad a lábmérete az aktuális aztán megveszed a pontjó cipőt és rá egy hétre fog egy méretet nőni.
nem lehet tudni mert nagyon egyéni ez a fajta gyarapodás.
én mindenesetre számolnék növekedéssel.
-én is hiánybetegségben szemvedek- harisnyát nem kapok a 92-es méretet használó kisláyomra... tegnap 5 boltban voltam mindenhol hiánycikk ez a méret.... lesz még sajnos ilyen nézz szét a neten sajnos jobbat nem tudok!
Minden jót Nektek és sok sikert jó egészséget a csepphez!
Így van,csak kocsicipők vannak ott.
Nálunk is aktuális a rendes cipővásárlás, körbe is néztem a c&a-ba, de nem volt.
pont most olvastam, hogy visszavonják a c&a-s cipőket, mert valami méreganyag van bennük. inkább próbálj máshol venni (persze jó kérdés, hogy melyik biztonságos)
nem olcsóak, de jók a puha bőrcipőcskék, pl. pediped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!