Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ruhát adjak a fiamra...

Milyen ruhát adjak a fiamra alváshoz, ha a meleg pizsit nem veszi fel és sokszor csak harisnyanadrágban alszik?

Figyelt kérdés

(Bocsi, tegnap elment egy másik kategóriába a kérdésem.

Úgyhogy újból feltettem.)

Pedig azért vettem neki a téli pizsamát, hogy ne fázzon este. Biztos nincs melege a szobában. Nappal 23 este 20 fok van. (öt éves)

2011. febr. 10. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Adj rá budyt meg harisnyát,vagy pizsamagatyót.
2011. febr. 10. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Harisnyanadrág nélkül sem veszi fel a pizsit? Az én fiaim is 5 évesek, nálunk is 20 fok van a lakásban, pizsama, zokni, vastag paplan - így alszanak.

Miért nem szereti a pizsit?

2011. febr. 10. 15:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem szereti. Direkt olyat vettem, ami télre is jó, meleg. Viszont a nyárit sem hajlandó felvenni, mert forgolódik este és lejön róla. Reggelre sokszor keresztben fekszik az ágyában, még este is "hiperaktív". :)
2011. febr. 10. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Van ez az egybefajta zipzáras próbáld meg. Meleg is, és nem lesz ki semmilye akárhogy forgolódik.

Ha melege van, levághatod a talpát a pizsinek.

2011. febr. 10. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
A harisnya sztem tök jó ötlet és ha még szereti is...akkor nyugodtan.
2011. febr. 10. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:

most meg a babák kategóriába dobta a kérdésed :O

fiam még rugdalózóban alszik, úgy tudom nagyobb méretben is lehet kapni, talán kezes-lábasnak hívják. azt se venné fel?

egyébként a harisnya szerintem is jó ötlet, egy vastagabb felsővel, zoknival :)

egyébként a 2.válaszoló miért lett 0%-ra pontozva? :O

2011. febr. 15. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam most 21 hónapos és vastagabb melegítőnadrágba zokniba hosszujjú bodyba és egy pólóba alszik.Plusz egy polár takaróval takarom be.Általában 18 fok van a szobájában este,de valamelyik nap 16 fok volt.Én majd megfagytam mikor bementem a szobába.Ő viszont ezt szokta meg.A takarót is rendszeresen lerúgja magáról.

Mikor kicsi volt 8 hónapos korától 11 hónapos koráig ő is harisnyába aludt éjszaka,de valami miatt utána nem viselte el magán a harisnyát.Azóta nem adok rá harisnyát csak ha megyünk el itthonról a nadrág alá.

Milyen méretű ruhákat hord most a kisfiad?

2011. febr. 15. 23:56
 8/9 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le, nem tudom kik voltak
2011. febr. 21. 10:53
 9/9 A kérdező kommentje:
104-eseket hord
2011. febr. 21. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!