Milyen ruhát adjak a fiamra alváshoz, ha a meleg pizsit nem veszi fel és sokszor csak harisnyanadrágban alszik?
(Bocsi, tegnap elment egy másik kategóriába a kérdésem.
Úgyhogy újból feltettem.)
Pedig azért vettem neki a téli pizsamát, hogy ne fázzon este. Biztos nincs melege a szobában. Nappal 23 este 20 fok van. (öt éves)
Harisnyanadrág nélkül sem veszi fel a pizsit? Az én fiaim is 5 évesek, nálunk is 20 fok van a lakásban, pizsama, zokni, vastag paplan - így alszanak.
Miért nem szereti a pizsit?
Van ez az egybefajta zipzáras próbáld meg. Meleg is, és nem lesz ki semmilye akárhogy forgolódik.
Ha melege van, levághatod a talpát a pizsinek.
most meg a babák kategóriába dobta a kérdésed :O
fiam még rugdalózóban alszik, úgy tudom nagyobb méretben is lehet kapni, talán kezes-lábasnak hívják. azt se venné fel?
egyébként a harisnya szerintem is jó ötlet, egy vastagabb felsővel, zoknival :)
egyébként a 2.válaszoló miért lett 0%-ra pontozva? :O
Az én kisfiam most 21 hónapos és vastagabb melegítőnadrágba zokniba hosszujjú bodyba és egy pólóba alszik.Plusz egy polár takaróval takarom be.Általában 18 fok van a szobájában este,de valamelyik nap 16 fok volt.Én majd megfagytam mikor bementem a szobába.Ő viszont ezt szokta meg.A takarót is rendszeresen lerúgja magáról.
Mikor kicsi volt 8 hónapos korától 11 hónapos koráig ő is harisnyába aludt éjszaka,de valami miatt utána nem viselte el magán a harisnyát.Azóta nem adok rá harisnyát csak ha megyünk el itthonról a nadrág alá.
Milyen méretű ruhákat hord most a kisfiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!