Vivamax ultrahangos vagy Tefal baby párásítója van valakinek?
Írjátok le légyszi tapasztalataitokat
Tefal baby
vagy vivamax
a vivamaxból van 2-3féle hasonló
bár ez utóbbi elég designos de ugye nem ez a fontos
ezekbe kell cserélni valamit?szűrőt?sima csapvízzel lehet használni őket?
Vízkőgátló kazettát kell a tefalban, a másikban pedig vízlágyítót.
Én inkább a tefalra voksolok (nekünk is olyan van), bár legközelebb sokkal olcsóbbat vennék (sencor shf900), mert az is ezt a funkciót látja el.
Egyiket sem érdemes csapvízzel feltölteni, mert sokkal hamarabb tönkremegy a vízkőtől. Inkább ioncserélt vizet vegyél hozzá.
Nekünk Tefal Baby van, nem vagyok oda tőle de mivel ez az első párásítónk nincs összehasonlítási alapom.
Volt hogy mértem a szoba páratartalmát és 4 óra használat után sem változott egy 10 m2-es szoba páratartalma. Ha mellette állok akkor persze lehet érezni a hideg levegőt és volt hogy közvetlen mellé tettem a mérőt, működött, úgy lehetett látni hogy emelkedik a páratartalom.
Egyébként nem hangos, nincs vele semmi probléma.
Amit még nem szeretek benne, hogy az alsó és felső tartály nincs összekapcsolva csak egymásra helyezve és a fogó pedig a felsőn van. Anyu fogta már meg a fülénél, szétesett az egész és kiömlött a víz... (Ami az alsó tartályban maradt használat után)
sencort én is néztem, de az nem állíthatós semilyen formában, max ha kiürül akkor kikapcsol ennyi
de azonkívül semmit nem lehet állítani rajta
Nekünk Vivamax van, és meg vagyok vele elégedve. Mi sima csapvízzel használjuk, eddig (karácsony előtt vettük) még nem kellett semmit cserélni benne, igazából nem is tudom, hogy kell-e, ezt a férjem tudja. Egyáltalán nem hangos, és rendesen párásít, pedig nem kicsi a szoba, 20m2-es.
Én nyugodtan ajánlom neked.
Nekünk ez van, de van az ettől nagyobb kapacitású is.
Nekünk nagyon bevált, szeretem. A fényjátékot meg a kicsikém kimondottan szereti nézni. Nekünk nagyon pici a gyerekszoba, oda csak aludni járunk, kíválóan párásít ott.
Nekünk is vivamax van, nem az amit belinkeltél, hanem a hideg-meleg párásítója.
Nagyon elégedett vagyok vele, halk, van rajta éjjeli funkció, 1-2 perc után eltünik az összes fény róla, így nem zavarja a fiamat az alvásban. Ebben van valami vízlágyító patron, sima csapvízzel használjuk, de még csak a héten vettem, így nem tudom mennyi időnként kell cserélni egyelőre.
Szia!
Most néztem csak vissza, tőlem kérdezted, hogy melyik Vivamaxunk van. Pont az van, amit belinkeltél, nagyon jól néz ki, már többen azt hitték, hogy hifi. :)))
De persze nem ez a lényeg, hanem hogy tényleg jól párásít.
mi is megvettük :))) ugyan ezt épp akciós volt 14ezer
imádom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!