Miért sárga még mindig,8 hetesen?
a védőnőnél vette észre az orvos, hogy a kislányom, aki akkor 5 hetes volt,még sárga.azóta 2szer vettek vért, vizeletvizsgálat volt, és uh.tegnap vizelettenyésztésre kellett vizeletet adnunk.
az uhon semmi elváltozást nem találtak, a véreredménye jó,csak még magas a bilubirin értéke.
volt valaki így?
mit csináltak a babával?:(aggódok.

Szia!
A babád anyatejet kap? Én is így voltam második gyermekemmel. Kicsit sárga volt mikor kijöttünk a kórházból, de utána még sárgább lett. Ő is olyan 8-10 hetesen még sárga volt. Nekünk is volt vizeletvétel, de nem találtak semmit. Így azzal magyarázták, hogy az anyatejben van egy enzim ami gátolja a sárgaság felszívódását. Mivel ő csak szopizott így belenyugodtam a válaszba. Aztán pár hét múlva elkezdett kivilágosodni. Először a talpacskáján láttam, hogy fehéredik.
Szóval, ha a laborjával nincs gond szerintem ne aggódj!

Ige, anyatejes a babám, és nagyon szépen fejlődik, hízik rendesen.csak idegesít ez a sárgaság-érték.
remélem, a vizelettenyésztése is negatív lesz.

Szia!
Az én kislányom is sárga volt sokáig. Igaz, nem kellett mennünk kivizsgálásra, hál' Istennek.
A doki nekünk gyógyszert írt rá, de eszem ágában sem volt beadni neki!!
Ne aggódj, magától el fog múlni!!!!
Sajnos az anyatejes babák lassabban "tisztulnak", mint a tápszeres babák.
A kislányod szépen fejlődik, ne idegesítsd magad, az nem tesz jót a tejtermelésnek sem!

szia.
köszi.tegnap is napoztattam fél órát.
ma lesz meg a vizeletvizsgálat eredménye.remélem, semmi komoly.
köszi az érdeklődést...
negatív lett a vizelet-tenyésztés eredménye.
csak napoztatnom kell,meg bő folyadékbevitelről gondoskodni, és akkor jó lesz:)/ma már adtam neki teát-eleinte tiltakoztam,mert csak anyatejes, de anyukám meggyőzött:)
akkor kell csak vinnem, ha elkezdene sárgulni, de a doki szerint nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!