Ha szeretném elvinni a kislányomat konduktorhoz, kell beutaló? Ha nem, akkor csak egyszerűen bejelentkezünk vhová, és kész?
Én ma voltam konduktornál. A kislányom nem akar se kúszni, se mászni, mondtam a dokinak. Akkor volt 6,5 hónapos. Mostmár 9 hónapos múlt, ennyit kellet várnom időpontra. Az Sztk-ba jött egy konduktor. Megmutattta, hogy foglalkozzam a babámmal és a lányom már ma délután mászott 2m-t, igaz picit segítettem hátulról, de "akarta".
Érdeklődd meg mikor jön legközelebb az Sztk-ba, és menj oda. Nem fog elküldeni akkor sem, ha nem lesztek beírva.
Nekem is ezt kellett volna tennem - ezt sugalmazta.
Ne halogasd, ne várj időpontra. Minél előbb kezdődik a fejlesztés annál gyorsabb és biztosabb a fejlődés.
Az első válaszoló vagyok.
Van tapasztalatom mind a konduktor, mind a Dévényes torna területén.Egész más mind a kettő.
A konduktori torna majd később, pár éves korban lesz alkalmas, nem tudom, mennyi idős a babád?
Elsősoban, ha gond a van a mozgásával, egy gyógytornászt kellene keresned ott ahol laktok, ő megnézni és megmondja, hogy mit kell tennetek.
Persze ez pénztárca függő, mert egy dévényes kezelés 3-4000 Ft. Hívd fel a központot ( deveny.hu), megkérdezed, hogy ki a közeletekben lévő gyógytornász, felhívod és tőle kérsz időpontot. Nem kell hozzá beutaló, intézheted a gyerekorvos tudta nélkül.
Persze van olyan sztk ahol dolgoznak tb támogatott gyógytornászok is, oda biztosan kell beutaló, nem tudom de gondolom hosszú a várakozási lista. De ne késlekedj, ha úgy érzed probléma van, minél előbb cselekedj!
hú, na, köszi, ezek nagyon hasznos infók voltak..akkor jövő héten megkérdem a védőnőt, és ha nincs, akkor marad a Dévényes, bár nagyon nincs 3-4 ezrünk/alk., de majd meglátjuk. 1x kibírjuk, és ha azt mondja kell, akkor kuncsorgok a dokitól beutalót!
Nincs nagy gáz szerintem, de nyugodtabb lennék, ha vmi szaki megnézné...5,5 hós amúgy.
Nagyon köszönöm mindannyiótok válaszait! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!