Ha tudom azt, hogy semmi baja nincs a gyermekemnek, megvolt az esti fürcsi, szopi, nem fázik, nincs melege, a pelus rendben van, és mégis sír. De mindig este csinálja, nappal nagyon szépen elvan. Ekkor miért sír? A hasa sem fáj neki.
Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik.
4 hós anyuka
Fáradt, szomorú, nem akar egyedül lenni, és hideg a kiságy a fürdő után.És ezen felidegesíti magát.
Dúdolj neki, míg elalszik!Lehetőleg mielőtt sírni kezdene. Vagy masszírozd meg!
mennyi idos?
nallunk is volt kb 3 het igy ,en felvettem es setaltam vele egy pici majd letettem es oda tettem a kezem az arcahoz es halakan magyaraztam neki , aztan odahuztan szep lassan a pledet az arcahoz a kezem helyett, de meg fogtama pledet az arcanal oldalt .
es tok jol megnyugodott, ma mar egyedul alszik el estenekt 6 honapos lesz 2 nap mulva.
Nekunk a mehlepeny rajta volt az arcan bent a pociba ezert nyugszik meg tole mindig.
probald ki hatha nektek is bejonn.
Aki utoljára válaszolt nagyon jó ötlet,kifogom próbálni!De természetesen mindenkinek köszönöm aki írt választ a kérdésemre!Valószínű a fürdés után élénkebb lesz.Nagyon szeret fürödni,élvezi már most :)Az öltözésnél kezdi el a hisztijét,és alig akarja abbahagyni.Most lesz 2 hónapos pénteken.Remélem ,hogy már jobbak lesznek a napok,és szépen beáll neki,hogy éjszaka aludni kell,nappal többet ébren lenni,stb...
Mindenkinek szép napot!Sziasztok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!