Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves lesz a kisfiam adhatok...

1 éves lesz a kisfiam adhatok már neki lisztböl készült ételeket? Pl. Krumplifőzelék

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kisfiam is 2 hét mulva lesz 1 éves és már nagyon sok mindent kóstolgat a miénkből. Már nem is eszi meg ha külön készitek neki mindig a miénkből akar enni. Azt hiszem már megérettek ezekre az ételekre.
2009. febr. 10. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már igen. Persze nyilván óvatosan kell ezt is bevezetni. Én már 8 hónapos kora körül adtam egy ici-pici pogácsát, 9,5 hónapos korában kóstolta meg a kenyeret, kiflit. Persze nagyon kis falatot még.
2009. febr. 10. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom is 11 hós és mindig kéreget a mi ételeinkből. Szerintem nyugodtan adhatsz neki először csak kostólgassátok és ha nincs semmi baj akkor had egye. Biztosan megérett már rá, esetleg még annyit hogy ne főzd az ételeidet túl fűszeresre.
2009. febr. 10. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Egyetértek az előttem szólókkal, adhatsz neki. Egy tippet adnék a főzelékekhez: ha nem akarsz neki még sok lisztes dolgot adni, akkor étkezési keményítővel is sűrítheted az ételeket. Az íze ugyanolyan, mintha liszttel csinálnád.

Zita

2009. febr. 10. 14:05
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Pogácsát már ettünk,kenyérkét is,csak még az ilyen lisztes főzelékeket nem adtam.
2009. febr. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!