1 éves lesz a kisfiam adhatok már neki lisztböl készült ételeket? Pl. Krumplifőzelék
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 13:20
1/5 anonim válasza:
Igen, a kisfiam is 2 hét mulva lesz 1 éves és már nagyon sok mindent kóstolgat a miénkből. Már nem is eszi meg ha külön készitek neki mindig a miénkből akar enni. Azt hiszem már megérettek ezekre az ételekre.
2/5 anonim válasza:
Szerintem már igen. Persze nyilván óvatosan kell ezt is bevezetni. Én már 8 hónapos kora körül adtam egy ici-pici pogácsát, 9,5 hónapos korában kóstolta meg a kenyeret, kiflit. Persze nagyon kis falatot még.
3/5 anonim válasza:
Szia! Az én lányom is 11 hós és mindig kéreget a mi ételeinkből. Szerintem nyugodtan adhatsz neki először csak kostólgassátok és ha nincs semmi baj akkor had egye. Biztosan megérett már rá, esetleg még annyit hogy ne főzd az ételeidet túl fűszeresre.
4/5 anonim válasza:
Szió!
Egyetértek az előttem szólókkal, adhatsz neki. Egy tippet adnék a főzelékekhez: ha nem akarsz neki még sok lisztes dolgot adni, akkor étkezési keményítővel is sűrítheted az ételeket. Az íze ugyanolyan, mintha liszttel csinálnád.
Zita
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Pogácsát már ettünk,kenyérkét is,csak még az ilyen lisztes főzelékeket nem adtam.
2009. febr. 12. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!