Béres csepp PLUSZ-t adsz a babádnak? Miben más mint a sima Béres csepp?
Figyelt kérdés
Eddig sima Bérest adtam,elfogyott és ma vettem a dm-ben másikat.Itthon láttam csak hogy arra az van írva h Béres csepp Plusz.
Ugyan úgy kell adni vagy valamiben az más?
2011. febr. 9. 13:30
1/2 anonim válasza:
sajnos nem tudom mi a különbség, mert én meg csak ezt a pluszt adtam neki, mert csak ez volt, 18 hónapos, mondjuk én csak napi 3 cseppet adok neki, mert nagyon fogja a székletét
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom mitől plusz a Plusz, mert az összetevők ugyanazok és ugyanakkora mennyiségűek benne, mint a simában, direkt megtartottam a régi útmutatóját és összehasonlítottam az újjal! :) Ugyanannyit is kell szedni belőle, tehát nem értem én sem.
Szerintem csak valami reklámfogás lehet, de hátha jön valami szakértő, aki jobban tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!