Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Chipolino Baby Max Erica vagy...

Chipolino Baby Max Erica vagy Ines babakocsiról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindkét babakocsi nagyon tetszik, de még nem tudok dönteni. Fontos lenne a kerék mérete és az ülőfelület nagysága, csak az egyikről találtam infókat a neten.

Az Ines típusnak mekkorák a kerekei? Akinek van ilyen, legyen kedves segíteni, köszönöm!

2011. febr. 8. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jövő héten vagy utána megyek a babaszafariba megnézni.

Ha addig ráér írok majd.

2011. febr. 17. 13:37
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon kedves tőled, köszönöm szépen, de már nem aktuális. A rózsaszín Ines babakocsit szerettem volna megvenni, de sajnos már nem kapható, más színben meg nem tetszett, ezért az Erica típus rózsaszín kocsiját megvettem a hétvégén. A másik jobb lett volna, de ez sem rossz. A Babaszafariban is érdeklődtem, ott sincs ebben a színben és azt mondták, már nem is hoznak, mert kifutó termék. :-( Ha érdekel az Erica babakocsi írj nyugodtan, arról tudok infót adni. Nagyon köszönöm, szép napot!

2011. febr. 18. 10:11
 3/10 anonim válasza:

Szia!

Engem érdekelnének a tapasztalataid az Erica babakocsiról! Épp most készülök venni, bár ahol érdeklődtem, azt mondták, kb. 2 hét múlva kapnak. De érdekelne, hogy neked eddig hogy vált be?

Üdv.:

Zsuzsa

2011. febr. 23. 12:07
 4/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Negatívum: kicsi az aló bevásárló kosár, tegnap pl két doboz Sinlac alig fért bele. Kell venni külön bevásárló hálót. A kupoláját kicsinek találom, simán süt a nap a gyerek fejére, hiába nyitom ki teljesen. A kerekei gyerek nélkül szép halkan forognak. Gyerekkel már kicsit hangosabb a hangja.

Pozitívum: nagyon kényelmes, a gyerek imádja. Nagyon könnyű a babakocsi, lépcsőn minden nehézség nélkül fel tudom húzni a gyereket és könnyű összecsukni, kinyitni. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

2011. febr. 24. 07:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem, hogy télen szerintem hideg ez a kocsi, inkább tavaszi, nyári kocsinak fogom használni, mondjuk arra jó, hogy az autóból ebbe átteszem a gyereket és be tudunk menni bármilyen boltba, patikába, postára, de télen nem praktikus, ahhoz túl kevés az ülés párnázottsága.
2011. febr. 24. 07:10
 6/10 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszodat! Nos, még mindig tanácstalan vagyok... De az a baj, hogy az én kicsi lánykám már 17 kg, pedig még csak 21 hónapos. :-) Így nem mindegy, hogy milyen kocsit veszek. Erre az van írva, hogy 20 kg-ig terhelhető, de megnéztem egyet egy boltban, és hát elég gyengécskének tűnik a váza. Vagy ez csak a látszat? Szerinted?
2011. márc. 1. 13:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Én elég erősnek találom a vázat, de ha 20 kg-ig jó és a lánykád már 17 kg, akkor nem biztos hogy ez a jó választás. A biztonsági övet kipróbáltátok? Szerintem az elég rövidre lett hagyva széltében. A hosszával nincs baj, de a 10 kilós lányomat overallban épp csak be tudom szíjazni. Nagy hacuka nélkül biztos nem gond. Nézted az Ines babakocsit? Az talán szélesebb, bár nem tudom hány kilóig jó. Állítólag van olyan sportkocsi ami 25 kg-ig jó, csak az drágább, de nem tudom milyen gyártmány. Talán Chicco.
2011. márc. 2. 09:50
 8/10 anonim válasza:
Végül egy Milly Mally nevezetű kis sportkocsit vettem. Ugyanolyan mint a Giraffe Club SH-114, illetve Top Rider-ben is van ugyanilyen. Most éppen akciós volt nálunk a Tégel babaáruházban, így azt vettem meg. A boltban azt mondták, hogy ez is csak 15 kg-ig jó, viszont olyan jó kis masszív kocsi, hogy elhoztam. Aztán itthon megnéztem a papírját, és abban az van írva, hogy 18 kg-ig használható, és a kosara pedig 5 kg-ig terhelhető. De szerintem ez még bírni fogja a csajszimat egy darabig.
2011. márc. 6. 22:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök, hogy sikerült jó kocsit venned!! Nagyon jó a Tégel babaáruház, sajnos nálunk nincs, de szoktam látni az akcióit, nagyon klassz.

Szép napot! Szia!

Szilvi

2011. márc. 7. 12:05
 10/10 anonim válasza:

Köszi szépen! Remélem, tényleg ki is bírjuk már vele azt az időszakot, amíg még szükség van rá. Nem akarok már többet babakocsira költeni. :-)

Minden jót neked!

2011. márc. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!