Babacipő méretek. Hogy is van ez? Pl.17-es cipőbe hány centis babaláb megy bele?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 09:56
2/9 anonim válasza:
Itt a Siesta mérettáblázata is: [link]
különben gyerekre cipőt csak próbálás után vegyél! Sajnos,minden gyártó kicsit más méretezést használ. Meg különben is,nem biztos, hogy a méret szerint jó cipő, kényelmes is a kicsinek...
3/9 A kérdező kommentje:
Igazából még csak kocsicipőre van szükségünk.Gondolom annál nem baj ha mondjuk nagyobb,mint a lába.Nem?
2011. febr. 8. 10:14
4/9 anonim válasza:
Annál nem :) Persze, azért ne essen le :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. febr. 8. 10:21
6/9 anonim válasza:
Ha van rá mód, akkor csak úgy vegyél neki cipőt hogy rápróbálod.Nekünk 2 mostani cipője között 2 szám különbség van, legalábbis a ráírtak szerint.
7/9 A kérdező kommentje:
Megmértem 7 hónapos kisfiam lábát.11 cm.A táblázatok szerint 18-as cipő kell neki.Ez a 11 cm ebben a korban kicsinek számit?
2011. febr. 8. 11:18
8/9 anonim válasza:
Nem kicsi egyáltalán :) Az én kislányomnak 1évesen volt 16-os szandija...
9/9 anonim válasza:
Mi most vettünk 8 hós kisfiamnak szandit, őneki már kicsi volt a 18-as, így 19-es kellett neki.Szerintem is próbáld azért rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!