Kenyeret mikor adtatok először babátoknak? Milyet?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 09:04
1/5 anonim válasza:
Én 1 évesen, de ha jól tudom már 8 hósan lehet neki adni és tésztát is.
2/5 anonim válasza:
Ez lemaradt: fehéret adtam neki, a védőnő azt mondta, hogy a magvas, rozsos kenyeret nem szabad adni.
3/5 anonim válasza:
kenyérhéjat, meg kiflit már 7 hósan. Eszegeti, de rátapad mindig a szájpadlására. Már eszik darabosat, úgyhogy gyakorol. 9 hós
4/5 anonim válasza:
8 hónapos volt és reggel az asztalnál kapott falatkákat az én reggelimből. Sima fehér kenyér volt. Imádta. 10 hónapos és semmit nem pürésítek már neki, hamar hozzászokott a darabos ételekhez.
5/5 anonim válasza:
Kb 8 honaposan, sima feher kenyeret, de evett barnat is. Eloszor csak a hejat szopogatta, majd rajott, hogy kell enni, azota kis katonakat csinalok neki belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!