Miután azt mondtam az apjának, hogy ha kiütésesen hozza haza a gyereket nem viheti el, bekrémezték az arcát, hogy ne lássuk a kiütéseket! Mi tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Miután elvitte az apja a másfél éves fiamat,és rendszerint tele kiütésekkel(legfőképp arcán) hozta haza,megmondtam neki,hogy többet nem adom oda!Eljöhet hozzá bármikor,elviheti sétálni,játszótérre de magához nem viheti el! Tegnap mikor hazahozta látszódott,hogy valamivel be van kenve az arca,nem látszódott rajta semmilyen kiütés!Miután elmentek,fiam a párnába törölgette az arcát és akkor láttam meg,hogy tiszta vörös az egész kis arca! Le voltam döbbenve,és mélységesen felháborított ez a dolog! Már megjártunk minden orvost,de 3 éves kor alatt nem végeznek allergiavizsgálatot,de mindegyik azt tanácsolta,hogy ne vigyük abba környezetbe mert egyre erősebben fognak kijönni a kiütések és idősebb korára allergiás is lehet!Valószínűleg a szobakutyájuk okozza a problémát,mert mindent kizártunk,és azóta van ez a probléma amióta van a kutyusuk!Azt mondják,hogy nem engedik a gyerekkel egy szobába,meg kiporszívóznak,de ezek szerint az nem elég,vagy más okozza a problémát! Ti mit tennétek a helyemben?2011. febr. 8. 08:50
11/14 anonim válasza:
A babát el lehet szeparáálni??!Pfff...hogy gondolod,a kutya egész héten szőrözi össze a lakást,aztán hétvégén megy a gyerek,akit el "szeparálnak"(szekrény,üvegbúra,sterilkamra,stb) hogy gondolod a gyerek elszeparálást??
12/14 anonim válasza:
Az elszeparáláson a teljes elkülönítést értettem, és nem a kutyától, hanem az apa környezetétől, ahol a kiütéseket szedi össze a kicsi.
De még mindig tartom, hogy az apa nem együttműködő.
Nem is tuti, hogy a kutyaszőrtől lett olyan a pici.
Az viszont biztos, hogy az apuka sumákol.
Így jobban érthető?:)
13/14 A kérdező kommentje:
Ez az egy biztos,hogy az apa nem együttműködő,és nem érti meg,hogy ez a gyereknek sem jó!
2011. febr. 12. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!