Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen mosógépet használtok?...

Milyen mosógépet használtok? Fontos számomra, bőven lent.

Figyelt kérdés

Nemsokára szülök (egy hónap) és új mosógépet szeretnénk venni,mert nagyon régi a mostani, a legkevesebb mosási idő is másfél óra :(

Használ valamelyikőtök Zanussi ZWG1100 M-t? Egyenlőre ezt néztem ki, de még nézegetek.

Azért ide írok, mert a kismamák biztos, hogy használnak mosógépet és tudnak talán segíteni. Mert olvastam, hogy más anyukák használnak 30 ill. 60 perces mosást is.

Köszönöm

36 hetes

2011. febr. 7. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
14%

Nekünk lengyel noname van senkinek se ajánlom.

A zanussi egész jó.

azt tudni kell hogy a legtöbb gyors mosás 60C os... nem mindenhez jó.

2011. febr. 7. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem Indesit van ugyan, de én is használok 30 perces mosást. Ez max. 30 fokon mos csak, a napi használatban lévő dolgokat rakom ebbe - egyszer használt póló, trikó, ilyesmik.

A másik, amit gyakran használok, az egy órás program, és 40 fokon szoktam vele mosni, általában a fehéreket.

Sajna a legtöbb ruhánkat max. 40 fokon lehet mosni, így ezzel a két programmal mosok a legtöbbet.

Ágyneműt, törölközőt mosok 60 fokossal, és kisfiam textilpelusait is ezzel mostam. Amíg külön mostam neki, az ő ruháit 40 fokra raktam be mindig.

2011. febr. 7. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem kettő Electrolux gépem van. Egyik 4,5 éves, másik 2 éves. Mindkettő tökéletesen működik, nagyon megbízható gépek, pontosan ezért is vettünk másodiknak is Electroluxot.
2011. febr. 7. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem fagor-om van, mos-szárít, már a 8. éve nyúzom, most lett csapágyas.

A napi ruhákat (egyszer hordott póló és társai) 30 fokon, rövid programon, törölköző, fehérnemű 60 fokon, minden mást 40 fokon. Egyik program sincs 1 óra, a 30 fokos 35 perces.

2011. febr. 7. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
AEG lavamat mosógépünk van, mindennap megy, nagyon jó soha semmi probléma nem volt vele, nagyon sok program van rajta, és félprogram is, ha nem lenne tele a gép. Csak ajánlani tudom.
2011. febr. 7. 15:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nálunk a gyors mosás, amivel 30-40 fokon lehet mosni (többel nem) másfél óra. Ez a C program. Az A és a B a sima, nem próbáltam még, de az még több idő lehet.

sajnos..

2011. febr. 7. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk Whirlpool van, energiatakarékos, mindenféle programmal. Max. 1000 ford. centri. Eddig még nem volt vele baj.
2011. febr. 7. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Candy mosógépünk van. Van rajta fél órás program, 30 és 40 fokon.

A másfél órás normál programon lehet mosni 30,40,60,90 fokon.

Én szeretem ezt a mosógépet.

Én mondjuk ritkán használom a gyorsmosást, mert szerintem az nem olyan alapos.

2011. febr. 7. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!