Milyen mosógépet használtok? Fontos számomra, bőven lent.
Nemsokára szülök (egy hónap) és új mosógépet szeretnénk venni,mert nagyon régi a mostani, a legkevesebb mosási idő is másfél óra :(
Használ valamelyikőtök Zanussi ZWG1100 M-t? Egyenlőre ezt néztem ki, de még nézegetek.
Azért ide írok, mert a kismamák biztos, hogy használnak mosógépet és tudnak talán segíteni. Mert olvastam, hogy más anyukák használnak 30 ill. 60 perces mosást is.
Köszönöm
36 hetes
Nekünk lengyel noname van senkinek se ajánlom.
A zanussi egész jó.
azt tudni kell hogy a legtöbb gyors mosás 60C os... nem mindenhez jó.
Nekem Indesit van ugyan, de én is használok 30 perces mosást. Ez max. 30 fokon mos csak, a napi használatban lévő dolgokat rakom ebbe - egyszer használt póló, trikó, ilyesmik.
A másik, amit gyakran használok, az egy órás program, és 40 fokon szoktam vele mosni, általában a fehéreket.
Sajna a legtöbb ruhánkat max. 40 fokon lehet mosni, így ezzel a két programmal mosok a legtöbbet.
Ágyneműt, törölközőt mosok 60 fokossal, és kisfiam textilpelusait is ezzel mostam. Amíg külön mostam neki, az ő ruháit 40 fokra raktam be mindig.
Nekem fagor-om van, mos-szárít, már a 8. éve nyúzom, most lett csapágyas.
A napi ruhákat (egyszer hordott póló és társai) 30 fokon, rövid programon, törölköző, fehérnemű 60 fokon, minden mást 40 fokon. Egyik program sincs 1 óra, a 30 fokos 35 perces.
Köszönöm. Nálunk a gyors mosás, amivel 30-40 fokon lehet mosni (többel nem) másfél óra. Ez a C program. Az A és a B a sima, nem próbáltam még, de az még több idő lehet.
sajnos..
Candy mosógépünk van. Van rajta fél órás program, 30 és 40 fokon.
A másfél órás normál programon lehet mosni 30,40,60,90 fokon.
Én szeretem ezt a mosógépet.
Én mondjuk ritkán használom a gyorsmosást, mert szerintem az nem olyan alapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!