O itt a lanyom,nem versenyezetni akarom,tisztaban vagyok vele hogy nem egy tipikus szepseg.arra lenek kivancsi hogyha csak az arcat nezed,egybol lejon-e hogy o kislany?
Persze a rokonok szerint szep meg minden de latom hogy egy idegen realisabb valaszt ad.
Miben kételkedsz? Gyönyörű a kislányod! Talán kicsit növeszd meg a haját ha úgy gondolod attól "lányosabb" lesz. Szerintem így tökéletes.
2011. febr. 7. 09:06
12/21 anonim válasza:
Nagyon helyes kicsilány. Rögtön látszik rajta.
2011. febr. 7. 09:10
13/21 A kérdező kommentje:
Godrocske nekem es a paromnak is van az allan,ezert van az hogy aki velem latja a gyereket azt mondja ram hasonlit ha az apjaval van akkor ra.Ha egyutt vagyunk akkor teljes a tanacstalansag:)
Szamomra az apjara hasonlit talan ezert van ez a fius erzesem,de meggyoztetek,asszem nem lesz fuggo:)
2011. febr. 7. 09:17
14/21 anonim válasza:
Szia
Gyönyörű lányod van. Nekem is lányaim vannak, egyiknek sincs fülbevalója.
És tényleg vannak a bolondok, akik 2 copffal és rózsaszín pörgős szoknyában is rákérdeznek, hogy kislány vagy kisfiú?
ezekkel nem lehet mit kezdeni, én ilyenkor csak magamban szoktam mér röhögni, hogy "persze fiú, csak transzfesztitákat nevelek" :-D
2011. febr. 7. 09:25
15/21 anonim válasza:
Gyönyörű szép kislányod van, hatalmas bogárszemekkel. Első ránézésre is kislány. Ne foglalkozz senkivel. Gratulálok hozzá.
2011. febr. 7. 09:57
16/21 anonim válasza:
Egyértelműen kislányos arca van. Szerintem teljesen átlagos baba :) Nem a tündibündi szőke szépség (akiket mifelénk annak tartanak...) de helyes kislány. Pár áv még biztos kell, mire kialakul, milyen is lesz az arca végül. Ha akarsz, rakass fülbevalót, de így is kislány :)
2011. febr. 7. 10:01
17/21 anonim válasza:
Szeritem is egyértelműen kislányos az arca.
Nagyon szép kislány!
2011. febr. 7. 10:09
18/21 anonim válasza:
az én kisfiam nagyon hasonló típus. De ő elég lányos:) engem nem zavar!
2011. febr. 7. 10:57
19/21 anonim válasza:
Nagyon szép kislány, és nagyon lányos is. A szeme sugárzik:)
2011. febr. 7. 11:03
20/21 anonim válasza:
Mi az, hogy nem egy tipikus szépség!? GYÖNYÖRŰ és tündéri arca van! :), látszik, hogy lány!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!