Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oszinte velemeny rola?

Oszinte velemeny rola?

Figyelt kérdés

Felbatorodtam en is.

O itt a lanyom,nem versenyezetni akarom,tisztaban vagyok vele hogy nem egy tipikus szepseg.arra lenek kivancsi hogyha csak az arcat nezed,egybol lejon-e hogy o kislany?

Persze a rokonok szerint szep meg minden de latom hogy egy idegen realisabb valaszt ad.

[link]

[link]

2011. febr. 7. 08:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem egyből lejött, hogy kislány. Aranyos, de teljesen átlagos babus. :))
2011. febr. 7. 08:53
 2/21 anonim ***** válasza:
Cuki nagyon és szerintem látszik rajta hogy kislány!
2011. febr. 7. 08:53
 3/21 anonim ***** válasza:
Nagyon édes a kislányod! Szerintem láthatóan lány :) Persze, volt, hogy az én lányomra ránézve is megkérdezték idegenek, hogy "Ugye kisfiú." ... rózsaszín kisruha, hosszú haj, fülbevaló... No comment! Soha nem éredkelt egyik gyerekemnél se mások véleménye, nekem akkor is ők a legszebbek...
2011. febr. 7. 08:54
 4/21 anonim ***** válasza:

Gyönyörű kislány, és első ránézésre nagyon lányos!

Szép, nagy haja van! Milyen idős?

Nagyon édes a kis gödröcske az állán, és a rózsás kis pofija! Meg huncut kis szeme van, és látom, göndörödnek afürtöcskéi! Igazán büszkék lehettek rá!

2011. febr. 7. 08:55
 5/21 anonim ***** válasza:

Szép aranyos, kis kedves:)

Miért háborogsz? Örülj neki, hogy van egy ilyen aranyos egészséges kisbabád!

Az én kislányom tisztára úgy néz ki mint anyósom, és? Mit tudok csinálni? Örülök, hogy a Jóisten adta őt nekem!

2011. febr. 7. 08:57
 6/21 anonim ***** válasza:
Minden kisbaba nagyon aranyos és gyönyörű!!!
2011. febr. 7. 08:57
 7/21 A kérdező kommentje:

1eves,fuggon vacilalok nagyon,de az ismerosok szerint tok felesleges,igy is latszik hogy kislany.

1.tudom hogy atlagos,realisan latom ot,vannak tole sokkal szebbek is.

2011. febr. 7. 08:58
 8/21 anonim ***** válasza:

Nagyon édes a Kislányod!Nekem tudod mi tetszett meg benne?A kis gödör az álla alatt, a nagy szemecskéje és a sötét haja:)

Mindig arra vágytam, hogy a babámnak jó sötét haja legyen(azzal született, de kivilágosodott), nagy szemei legyenek.Picik, olyan, mint egy kis kínai baba)

Na de mindezek ellenére szép az én kislányom is, az átlagosnál szebb baba...nekem:)

2011. febr. 7. 08:58
 9/21 kisnita ***** válasza:
Szerintem szép kislány :) És igen, egyből észre venni, hogy kislány.
2011. febr. 7. 09:00
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem látszik rajta, hogy kislány. Az hogy milyen lesz, majd 4 éves kora körül jobban látszik. Most egy helyes baba, és mivel kis puha vonásai vannak, valószínű, hogy nagyobbnak is helyes lány lesz belőle.
2011. febr. 7. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!