Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik tápszert válasszam az...

Melyik tápszert válasszam az 1 hónaposomnak?

Figyelt kérdés
1 hónapos kisfiamnak sajnos pótlást kell adni. begyulladt az egyik mellem és azóta abba sokkal kevesebb tej van, és ha abból szopik utána kell a pótlás. Felhívtam a gyerekorvost és azt mondta hogy vagy a Milupa start optimát vagy a Beba start pro-t ajánlja. Melyiket írassam fel? Melyik a jobb?
2011. febr. 7. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak a Bebát ismerem, az én gyerekeim szerették.
2011. febr. 7. 08:48
 2/10 Nigra ***** válasza:
én a Milupa Milumil HA 1-et ajánlom ilyen picinek :) De az orvos biztos segíteni fog a választásban
2011. febr. 7. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden szoptatás alkalmával szoptathatsz mindkét melledből. Nem kell az egyikben gyűjtögetni a következő szoptatásig.
2011. febr. 7. 09:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen így is próbáltam, de a babám nagyon keveset hízott, ezért kell a pótlás
2011. febr. 7. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha van bárminemű allergia a családban (étel, por vagy pl. ekcéma), akkor hipoallergén tápszert válassz legalább az első fél évre. Ezek a HA jelűek. Sajnos drágábbak, de elvileg megelőzhető vele pl. a tejallergia kialakulásának kockázata. A fiam a Milupa HA-t ette eleinte (az más kérdés, hogy annyira bukós volt, hogy hamarosan végigette az antireflux tápszerek teljes skáláját...)
2011. febr. 7. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is csak a Milupa HA Start Optimát ismerem. Nekünk jó volt, itta a lányom.
2011. febr. 7. 10:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 7. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi a Beba-val kezdtük,de attól fájt a picurim pocakja,meg bukósak is voltunk így a Milupa milumil AR-t kaptuk.Ettől nem is fáj a poci és nem is bukja vissza.

Az én babám másfél hónapos kora óta tápszeres.

És neki minden HA jelzésű dologtól fáj a pocija!

2011. febr. 7. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Nutrilon HA vagy BEBA HA.
2011. febr. 7. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A gyerekorvos azt mondta, hogy hasfájósoknak jobb a Beba mert az bifiduszos. Úgy látszik erre sincs mit adni.
2011. febr. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!