Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3hos babanak adhatok pickwick...

3hos babanak adhatok pickwick teat? (nem gyerekteat)

Figyelt kérdés
mert semmilyen baba teat nem szeret, utalja oket, egyiket sem issza meg, mar legalabb 6 felet probaltam egyik sem megy, a vizet se nagyon komalja, de ha nincs mas azt meg immel annal megy, de inkabb adnek teat. adhatok neki ilyen teakat?
2011. febr. 6. 19:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ha szomjas, akkor megissza a vizet is. ergo nem szomjas....

egyébként miből "látod" hogy szomjas?

2011. febr. 6. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Szuksege van a folyadekre, de ha szomjas akkor el fogadja a vizet, hisz az a legjobb szomjolto.....

1 eves a lanyom, de en sem adok neki normal teat (baba teat is csak ha hidegben megyunk setalni, vagy beteg)

2011. febr. 6. 20:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem,hogy anyatejes v. tápszeres.

Ha szomjas,megissza a vizet!

A fintorgás náluk még nem = azzal,hogy nem szereti,csak más mint a megszokott és furcsa neki.Ne szoktasd rá inkább semmire "löttyre" ráér még vele bőven.

Amúgy nem bántásként írom,de a későbbiekben is ennyire hajlandó leszel a nemtetszésének helyt adni,akkor válogatós kicsid lesz..

2011. febr. 6. 20:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Kimelegszik?Vegyél le róla 1 réteg ruhát.Miben van otthon?
2011. febr. 6. 20:39
 15/20 anonim ***** válasza:
A pikwick gyümölcs tea csak ízesített fekete tea,ami ugye koffein tartalmú.Tehát azt ne adj
2011. febr. 6. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik babatea köményes, ánizsos. Sima kamillát próbáltad? Azt hiszem 4 hónapos kortól vannak a Milupa, Hipp hengerdobozos gyümölcsteák, nagyon sokféle ízben, az enyém az alma-citromfüvet imádta, akkor inkább olyat adjál neki, mint pickwicket!
2011. febr. 6. 21:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Most 4 hónapos a babám és én Pickwick gyerekteát adok neki ízesítés nélkül. Ez csak gyümölcs tea. Már 1 hónapja ezt issza és semmi baja tőle. És nagyon szereti. Tudom most le fognak pontozni...
2011. febr. 6. 22:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolso:

Azt hiszem Te nem erted miert nem javasoljuk a picwik teat....azert mert a kerdezo SIMA FELNOTTEKNEK VALO TEIN TARTALMU FEKETE TEAT SZERETNE ADNI.

Te gyerek teat adsz ami tein mentes azaz nem izesitett fekete tea.

En nem vagyok tea parti, de ha mar tea akkor kizarolag baba/gyerek tea legyen eletkortol fuggoen.

2011. febr. 6. 22:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Az én fiam nyáron, a legnagyobb melegben született, nálunk is nagyon meleg van a lakásban, de a tápszeren kívül semmilyen folyadékot nem hajlandó meginni. Amíg csak tápszert, vagy anyatejet kapott, nem volt szüksége plusz folyadékra. (Milupa HA-st kap) Mikor elkezdtük a hozzátáplálást, próbáltam vizet, instant gyerek teát, csipkebogyó teát semmit nem iszik meg. Úgy tudom megitatni a főzelék után, hogy 2-szer annyi vizet adtam a tápszerhez, mint egyébként, most meg 3-szor annyit. Így egyre hígabb cuccot keverek neki, így valamikor csak elfogadja a vizet.
2011. febr. 6. 22:22
 20/20 anonim ***** válasza:
NEM.
2011. febr. 7. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!