Zalán vagy Dávid? Nektek melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 19:32
12/25 anonim válasza:
Nekem a Zalán:)
De lehet Dávid Zalán, vagy
Zalán Dávid is:))
13/25 anonim válasza:
Láttam egy filmet, amiben egy Dávid nevű férfi volt a főszereplő. Elejinte nagyon unszinpatikus, beképzelt ember volt, de fokozatosan megváltozott. Nagyon kedves, érzékeny férfi lett a végére! (Gondolom, sokan ismerik a filmet.) : ) A név tűrhető, bár 10-ből csak öt pontot adnék neki. A Zalán viszont egyátalán nem tetszik, pont azért, mert nagyon felkapott lett!
Barátnőm pont ma kérdezte, hogy adnám-e a Dávid nevet a leendő gyermekemnek. És rávágtam, hogy igen!
14/25 anonim válasza:
Dávid!!!19 hós babámnak is ez a neve.Zalán nem tetszik.
15/25 anonim válasza:
Mindkettő szuper,de a Zalán különlegesebb(számomra).
16/25 anonim válasza:
nem vicc,a mi játszóterünkön minden második gyerek Zalán..nagyon tucatnév lett...amugy jobban tetszik mint a Dávod,ha ezek közl kell választani,de én nem pont azért nem adnám mert nagyon sokan vannak kis Zalánok:)
17/25 anonim válasza:
Nekem mindketto tetszik bar most mindkettobol tul sok van :S
20/25 anonim válasza:
Nekem a Dávid nagyon tetszik :)!
A Zalán már elég divat név!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!