Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 6 honapos, 3 hete...

Kisfiam 6 honapos, 3 hete kezdtem neki adni a gyumiket, szereti nincs is gond semmivel de a bore egyre csunyabb, kis foltok ami pirosas es erdes a felulete. Mitol lehet ez? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Egyre tobb helyen van neki, csutortokon viszem dokihoz, a gyogyszertari babafurdetot hasznaljuk,nem hasznalok oblitot, lovesem sincs,tegnap ota most kihagyom az almat mert mar nem tudok masra gondolni, jart valaki igy ? segitsetek!
2009. febr. 9. 13:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vidd el bőrgyógyászhoz, valószinű, hogy ekcémás szegény.
2009. febr. 9. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:
én vagyok aki kérdezett! az én fiamnak is a karján van, a múlt héten a bal karján volt, ma reggel már a jobb karján is észrevettem. de én tudom, hogy ekcémára hajlamos, volt már neki hasonló. akkor azt mondta a doktornő, hogy babé tusfüdővel fürdessem, meg babé testápolót használjak. elkezdtem használni aztán szépen el is múlt. de ez most teljesen másmilyen. jó lenne tudni, hogy mitől van.
2009. febr. 9. 15:37
 13/17 A kérdező kommentje:

Nekem modod, en meg itt elek a vilag tulso felen nincs ismeros akinek hasonlo koru a babaja , az orvos meg le merem fogadni annyit fog mondani hogy kenjem hidrocortizonnal.

eddig gyonyoru bore volt ,miota elkezdtuk a hozza taplalast azota meg egyre csunyabb, pedig azt mondjak az alma nem alergizalo,

most tegnap ota csak szopi van ujra mar mast nemtudok kitalalni,

amig nemmegyunk a dokihoz addig csak cici lesz hatha az segit .

es hol jott ki a karjan?

2009. febr. 9. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:
A könyökétől nem messze vannak a foltok, kicsit lejjebb!
2009. febr. 9. 17:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Nallunk is igy kezdodott mostmar a csuklojatol a vallaig vannak a hatan es a hasan is most kezdodott a laban kb 2 napja delutan 1 re megyek a dokihoz vele ,remelem segit rajonni mitol van.
2009. febr. 9. 17:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Ajjaj, akkor lehet, hogy ez még tovább fog terjedni? Hát akkor lehet, hogy én is elviszem holnap a dokihoz, pedig a héten nem akartam menni. Majd írd meg légyszi, hogy nektek mit mondott a gyerekorvos. Nagyon kíváncsi vagyok.
2009. febr. 9. 17:30
 17/17 A kérdező kommentje:

irtam neked privit!

a parom kivaltotta keremet Locoid Lipocream a neve es 0.1% hydrocortisone butyrate van benne.

Ja es nem tudom irtam e de le lettunk tiltva a hozzataplalasrol amig el nem mulik.19dine kell vissza menni addig kenni es csak szoptatni.neked mit mondott a doki?

2009. febr. 10. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!