Mennyi idő után kell lecserélni a cumit és a cumisüveget?
nem a szépség miatt számit a karc...jesszusom
hanem mert nem egészséges,szerintem nézz utána...
azért nem kell ennyire elképedni, el szoktam olvasni a használati útmutatókat mindig. 1. azért nem ajánlják a karcosat, mert nehezebb tisztítani, a gyerek ezerszer több bacit benyel a levegővel, mintha egy teamaradványos üvegből inna
2. a másik ok amiért nem ajánlják pedig az, hogy kiszivároghat a folyadék a karcos üvegből és a baba megsérülhet. Ennek pedig nulla esélye van, mivel tűzforró italt amúgy sem teszek bele, így a sérülés is kizárt.
Hogy szavaiddal éljek, Jesszus, hát nem tűnt fel, hogy fogyasztói társadalomban élsz, aminek elsődleges célja, hogy dobd ki és vegyél, dobd ki és vegyél örök körforgása?
Nyugodtan használd a karcosat ha szeretnéd,én amig tehetem megveszem az újat neki amint karcos lesz.
Nem kell mindig arra hivatkozni,hogy meg akarnak vetetni velünk mindent,egy csecsemőnél alap,hogy vigyázok az egészségére.De lehet nálad másképp megy és a pénz fontosabb.
Na minden jót neked.
Ja még annyit,hogy a higiénia nagyon fontos egy babánál,és nem hinném,hogy a levegőből is olyan bacit lélegez be,mint ami a cumisüvegben telepedhet meg,azonkívül a lenyelt baci az emésztőrendszerbe jut(babáknál ez nagyon érzékeny még),mig levegővel a tüdőbe szóval elég hülye a hasonlatod.
Kár hogy sokan nem igy látják,aztán sírnak ha beteg lesz a gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!