Segitseg! Meg sosem lattam ilyennek a fiamat?
Szia!
Tudom, hogy a "mit kellett volna" nem segít, de nem bírom ki, hogy ne írjam le: délután orvoshoz kellett volna vinni, ez már nem fogzás!!!
Szerintem ha éjjel nem lesz gond, akkor reggel hívjátok ki a dokit (vagy autóval vigyétek be).
Eleve nem hiszek benne, hogy túl sűrűn előfordulna csak a fogzás miatti láz. Szerintem, leginkább az van ilyenkor, hogy a fogzás miatt legyengül a pici immunrendszere, és könnyebben megbetegszik.
Nekem is volt lázas egyik fog kibújásakor, napokig szinte nem is ment 39 alá, de jókedvű volt, csak sokat aludt. Akkor sem gondoltam, hogy ne lenne beteg, csak épp a foga hozta ki.
A lázzal meg amúgy is vigyázni, a legjobb barátnőm kisfia olyan hirtelen-lázas, hogy egyik pillanatban még 38.6 volt, 15 percre rá meg elájult a lázgörcstől és 1 hétig voltak kórházban, nem akart lemenni. Azóta nagyon félek a láztól, és fokozottan figyelem.
Remélem minden rendben lesz vele, jó éjt nektek!
A fiam amikor úgy nézett ki, mint egy rongybaba, akkor 40fokos láza volt! És ez kb. 2 perc alatt jött neki /a 15 hónapos oltás hatására a 9. napon/, nagyon durva volt. A láz nem játék! Főleg, ha már félájultan fekszik a gyerek. Én rögtön vittem a kádba hűtőfürdőzni, aztán kapott kúpot és rohanás a gyerekorvoshoz.
A fogzás nem okoz ilyen tüneteket, az biztos! Ha szüleid is ott voltak, nem mondták, hogy orvoshoz kéne vinni? Vagy az orvost kihívni?
Kaptatok valami gyógyszert?
Olyan paraszt orvosok vannak hogy az hihetetlen, remélem mind visszakapja egyszer azt a sok jót amit ő adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!