Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitseg! Meg sosem lattam...

Segitseg! Meg sosem lattam ilyennek a fiamat?

Figyelt kérdés
majdnem 1 eves, a heten tort at az elso foga. Szerda ejjel belazasodott, csutortokon a doki mondta hogy a foga miatt. Meg elkezdett folyni az orra. Tegnap meg jokedvu volt, lazas sem volt. Ma reggelre nagyon bagyadt lett+volt laza is(38.6) Sikerult levinni a lazat evett rendesen reggelit es visszaaludt, de mar majdnem reggeli kozben elaludt. Mikor felebredt megint jokedvu volt, nem volt laza. Delben ujra felment a laza, megint nagyon bagyadt lett, csak tette le a fejet mindenhova, felig nyitott szemekkel volt, ebedelni sem tudott, mert elaludt. Viszont utana mar nem jokedvuen ebredt hanem nagyon bagyadtan. Csak bujt mindenkihez elaludt mindenki karjaban (mindenki=szuleim+mi). Igy telt el a delutan egesz delutan rongybaba volt felig nyitott szemekkel es csak nyuszorgott. A vegtagjai is csak logtak teljesen erotlenul. Most vegre elaludt, de nagyon ijeszto hogy ennyire elhagyta magat. Ez milyen fokig normalis? Meddig nem kell rohanni a korhazba? Nagyon aggodom miatta. Kerlek irjatok meg hogy volt-e valaha ilyen bagyadt, rongybaba a babatok fogzas miatt. Koszonom
2011. febr. 5. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tudom, hogy a "mit kellett volna" nem segít, de nem bírom ki, hogy ne írjam le: délután orvoshoz kellett volna vinni, ez már nem fogzás!!!

Szerintem ha éjjel nem lesz gond, akkor reggel hívjátok ki a dokit (vagy autóval vigyétek be).

2011. febr. 5. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogzás miatt nem és mikor beteg volt sem. Szerintem hívd fel a gyerekorvost és kérdezd meg tőle, vagy inkább hívd ki.
2011. febr. 5. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szegényke... és szegény te, nem akartalak letolni, neérts félre. Remélem, nyugodt éjszakátok lesz (lázcsillapítóval) reggel meg lássa orvos szerintem. Én így tennék. A doki félre diagnosztizálta.
2011. febr. 5. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Eleve nem hiszek benne, hogy túl sűrűn előfordulna csak a fogzás miatti láz. Szerintem, leginkább az van ilyenkor, hogy a fogzás miatt legyengül a pici immunrendszere, és könnyebben megbetegszik.

Nekem is volt lázas egyik fog kibújásakor, napokig szinte nem is ment 39 alá, de jókedvű volt, csak sokat aludt. Akkor sem gondoltam, hogy ne lenne beteg, csak épp a foga hozta ki.

A lázzal meg amúgy is vigyázni, a legjobb barátnőm kisfia olyan hirtelen-lázas, hogy egyik pillanatban még 38.6 volt, 15 percre rá meg elájult a lázgörcstől és 1 hétig voltak kórházban, nem akart lemenni. Azóta nagyon félek a láztól, és fokozottan figyelem.

Remélem minden rendben lesz vele, jó éjt nektek!

2011. febr. 5. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:

A fiam amikor úgy nézett ki, mint egy rongybaba, akkor 40fokos láza volt! És ez kb. 2 perc alatt jött neki /a 15 hónapos oltás hatására a 9. napon/, nagyon durva volt. A láz nem játék! Főleg, ha már félájultan fekszik a gyerek. Én rögtön vittem a kádba hűtőfürdőzni, aztán kapott kúpot és rohanás a gyerekorvoshoz.

A fogzás nem okoz ilyen tüneteket, az biztos! Ha szüleid is ott voltak, nem mondták, hogy orvoshoz kéne vinni? Vagy az orvost kihívni?

2011. febr. 5. 23:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Az ejjel felhivtuk az ugyeletet mikor 39fok lett a laza. Azt mondtak vigyuk be. Aztan mikor ott voltunk a doki fel volt haborodva hogy fel lett ebresztve, kozolte hogy "hat ez influenza, mit csinaljak vele?" Szoval le lettunk cseszve amiert bevittuk es nem csinalt, nem adott semmit a picinek. Jobb hagytam volna aludni. Egesz ejjel is laza volt, csak nyoszorgott, forgolodott. Epphogy 38 fok ala tudtuk levinni. Most is hoemelkedese van, de most nem olyan kaba, elpiszkalgatja a jatekait. Tanacstalan vagyok es nagyon aggodom. Azert langyos vizben nem tarthatom egesz nap, ugye?
2011. febr. 6. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Kaptatok valami gyógyszert?

Olyan paraszt orvosok vannak hogy az hihetetlen, remélem mind visszakapja egyszer azt a sok jót amit ő adott.

2011. febr. 6. 13:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem kaptunk semmilyen gyogyszert, de meg jo tanacsot sem. Mai nap kicsit jobb volt, csak estere lett lazas es bagyadt, fel hetkor mar aludt is szegeny. HOlnap megyunk a hazidokihoz, hatha tud valami okosat mondani.
2011. febr. 6. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Érdekelne, hogy van a kisfia, írd meg légy szíves!
2011. febr. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!