Répapűrét hogyan szedjem ki a ruhácskából?
Figyelt kérdés
Már kimostam 3x. wanish-t is használtam ( szappan, gél, titkos folg por) :o(2009. febr. 9. 09:28
1/7 anonim válasza:
Szia!
Ha fehér akkor a clorox szépen kiszed bármit, de színesből nekem se jött ki, pedig már én is mindent végigpróbáltam. :((
A barátnőm használta színes ruhákhoz való cloroxot, de azt mondta az is kiszedte a színét, úgyhogy azt nem mertem kipróbálni.
Én azóta kineveztem egy sima fehér rugit etetősnek,abból bármit kitudok cloroxozni.
4 hós kislány anyukája
2/7 A kérdező kommentje:
És akkor minden evés előtt öltözés van, vagy hogyan tudod kivitelezni?
2009. febr. 9. 09:36
3/7 anonim válasza:
Próbáld ki az Ariel folttisztítóját! Nekünk mindent kihozott idáig!
5 hós fiúcska anyukája
4/7 anonim válasza:
Csomószor leszólták, de azért leírom. Amit leeszünk azt rögtön vízbe áztatom. Van egy áztatós edényem, két mosás között abban gyűlnek a ruhák. Még nem volt olyan folt ami nem jött ki, és nem kell vegyszer sem. Általában csak az előke és egy pelus lesz koszos, mert hami közben egy pelussal védjük azokat a részeket amiket nem takar az előke. Jó sok szennyest termelünk így, de legalább mosás után minden tiszta. Ez is egy megoldás. A répafoltodra visszatérve kaptam egy olyan ruhát amin volt egy régi főzelékfolt. Addig tettem be minden egyes mosáskor a babaszennyeshez ameddig tiszta nem lett kb hat mosás volt. Más nekem sem használt.
5/7 anonim válasza:
Hát, igen én öltöztetem, evés előtt, van, hogy csak 1 fehér felsőt adok a rugita és arra a szakálkát, de a szépekben sose etetem.
Én is mindig mindent kimosok frissen, mióta a répafolt nem jött ki a ruhájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!