Melyiket részesíted előnyben, használt gyerek ruha vagy új (reális áron kicsit egyedi)?
Az én kisfiam 5,5 hós, és nagyon-nagyon gyorsan nő, van olyan rugdalózó, amit egyszer tudtam ráadni, használtan vettem, így nem sajnáltam,de ha 5ezer lett volna, akkor bizony fájt volna a szívem nagyon.
Szépeket találok a teszveszen, turiban, úgyhogy nem is gondolkodom azon, hogy boltban vásároljak. Persze azt is bevallom őszintén, hogy a turi tulaja a barátnőm, úgyhogy...kicsi előnyöm mindig van másokhoz képest :-)
Köszi a gyors válaszokat.Azért kérdeztem mert gyerekruha varrásán gondolkozom és nem tudom mennyire lenne rá igény itt a neten?
Várom a további válaszokat,köszi!
Tapasztalatom szerint a magyar gyártós ruhák vagy eszméletlen drágák, vagy gagyik, sőt sokszor mindkettő megvan.
Így én is sokat turizok, meg a tesco-ban szoktam még gyerekruhákat vásárolni de csak leárazáskor.
Maximum ünneplősnek vennék egyedi új ruhát, de azt sem 5-10000 forintokért, hogy egyszer felvegye.
Szia
En kulfoldon elek es abban a nagyon szerencses helyzetben vagyok, hogy nagyon olcsok a gyerekruhak nalunk(adomentesek).Mi ujonan szoktunk vasarolni a lanyom ruhainak kb 60-70%at.
Sokat jarok turiba, de ritkan talalok meretben es minosegben is megfelelot.
Van hasznalt baba uzlet ahol regen vettem 1-2 dolgot, de rajottem kicsit sem olcsobb mint ahol en vasarolok egyebkent.
Otthon nem engedhetnem meg magamnak ezt a luxust!!
Meg az itteni fizetesbol is nehez lenne az otthoni horribilis arakat kipreselni :S
Ha otthon vagyunk mindig turizok viszont :)
Szeretek turizni es kesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!