Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Halat milyen formában szoktáto...

Halat milyen formában szoktátok készíteni babátoknak?

Figyelt kérdés
Eddig csak bébiételben adtam, abban meg nincs túl sok variáció. De tegnap vettem halfilét, ötleteket várok mivel tudnám, sütni-főzni? fűszerezni? egyévesnek.
2011. febr. 4. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:

szia

en foliaba szokta tenni fokhagyvaval zoldfuszerekkel edesburgonyaval.kislanyom nagyon szereti

2011. febr. 4. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:

mág csak 11,5 hós, de már teljesen azt eszi, mint mi.

karácsonykor evett a halászlében főtt halat.

szoktam neki adni rántva (panír nélkül), párolva(só, bors, persze mértékkel).

2011. febr. 4. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Én adtam már neki rántva (panírt is megette) és sütőben sütve fűszeresen, pici olajjal.

Bár a fiam imádja a fűszereset/csípőset.

2011. febr. 4. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ízfokozó mentes hal fűszerkeverékkel szoktam megszórni és felkarikázott répával, cukkinivel vagy bármilyen zöldséggel együtt sütőzacskóban megsütöm 20-25 perc alatt.

A zöldségek teljesen megfőnek és pépesíthetőek lesznek, viszont a vitaminok benne maradnak, a hal pedig nagyon finom és omlós lesz.

És a legjobb, hogy edényt nem koszolok vele :)))

Barna rizst szoktam mellé kifőzni.

Ja és ugyanígy csinálom a csirkemell filét is.

2011. febr. 6. 09:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Hú, de jól hangzanak, köszike.
2011. febr. 8. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!