Fáj a babáknak az ortopédiai csipőszűrő vizsgálat? Szétfeszitik nekik nagyon?
Figyelt kérdés
Azt mondják errefelé brutális a doki:(2011. febr. 4. 08:22
1/8 anonim válasza:
Elvileg nem fáj. Sírni sem azért szoktak, mert fáj,. hanem mert megijednek az idegentől.
Ha "brutális" egy doki, akkor viszont az is fájhat, aminek egyébként nem kellene...
2/8 A kérdező kommentje:
Tehát elvileg nem is szabad nekik túlfesziteniük ugye??
2011. febr. 4. 08:32
3/8 anonim válasza:
Biztos nem feszitik tul,azert nem allat egy orvos.persze szetfesziti neki,de a gyereknek az nem faj,csak megijed.
4/8 anonim válasza:
Mi épp most voltunk.Nem volt brutális a doki,de teljesen szétnyitotta a combjait,sírt egy kicsit a kisfiam,de gondolom így érzi,hogy rendben van-e a csípője.Szerintem nem fájt neki nagyon,maximum kicsit kellemetlen volt.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat!Mi jövő szerdán megyünk,remélem nem fog fájni neki
2011. febr. 4. 08:39
6/8 anonim válasza:
Az én babámnak biztos, hogy nem fájt, mert meg se nyikkant:)
Nálunk egyszerre 4 baba volt mindig bent a vizsgálóban, és akikkel voltunk, azok közül egyiknek se fájt.Amelyik sírt, az nem azért, hanem mert megilyedhetett.
7/8 anonim válasza:
az én babámnak nem fájt.nem is sírt csak akkor mikor uh-ozta a csípőjét.gondolom akkor attól ilyedt meg h hideg volt az amivel csinálta,vagyis a gél amit rátett.
8/8 A kérdező kommentje:
Miért?Ultrahang is van?
2011. febr. 4. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!