Milyen mesekönyvet vegyek 21 hónapos fiamnak?
Figyelt kérdés
Szereti a meséket, de a több oldalas "kisregyény" jellegűt még nem bírja végighallgatni. Olyan mesekönyvet keresek, ami színes, rövid, és érdekes kis mesék vannak benne.Imádja az állatokat.KÖnyv cím érdekelne.Vagy neten is rendelnék.2011. febr. 3. 22:25
1/11 anonim válasza:
Bartos Erika: Anna, Peti, Gergő vagy Bogyó és Babóca. Az én fiam imádja őket másfél éves kora óta. Nagyon jók! :)
2/11 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem, hogy azért jók, mert egyszerű, de nagyszerű színes képek vannak hozzá és egy-egy oldalon csak néhány sor van.
3/11 anonim válasza:
Szia!
Én a Móra Kiadótól szoktam rendelni, nagyon jó könyveink vannak, hasonló korú kislányomnál Marék Veronika könyvei a nyerők.
Itt vannak a 0-3 éves korig ajánlott könyvek, szemezgess belőle:
4/11 anonim válasza:
Bogyó és Babóca könyvek tényleg jók :)
Boribon könyvek is
Kippkopp könyvek is
5/11 anonim válasza:
Az unokám a Vakond a városban és a társait imádja.
6/11 anonim válasza:
Én is a Bartos Erikát ajánlom, nagyon szereti a kislányom.
7/11 anonim válasza:
Ezek a keménylapos könyvek pár sorosak csak általában, nekünk több is van.
8/11 anonim válasza:
Nekünk ezek vannak meg:
Berta, a gőzmozdony
Osvát Erzsébet-Csergezán Pál: Kedvenceink a háziállatok
Zelk Zoltán: A három nyúl
A part alatt
Csukás István-Szántó Piroska: Vidám állatkert
A kisvakond és a nyuszi
Sulyok Magda-Anyu hol vagy?
Ezek leporellok.
Ezen kívül van pár Bogyó és VBabócánk.
9/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!