Ajánlanátok nekem gluténmentes gabonafélét sűrítésre?
8,5 hós a kisfiam, és 1 éves koráig szeretném elkerülni a babapiskótát, háztartási kekszet.A főtt, összeturmixolt rizsen kívül még mivel lehetne laktatóbbá tenni a gyümölcsöt, joghurtot?
Köszönöm a válaszokat!
Lehet kapni gabonapépeket,rá van írva,hogy van-e benne glutén.
Egyébként nem értem ezt a mizzériát mint még sokmindent sem mostanában,mintha valami méregről lenne szó.Amelyik babának jó az emésztése nem lesz semmi baja tőle.Nem véletlen lehet babapiskótát adni 6 hósan.
Sokan csak divatból ódzkodnak dolgoktól azt sem tudják miért.A legnagyobb gyerekem 15 éves,tejen nőtt fel,3 hósan főzelékeket kapott,és GLUTÉNT és CUKROT is.Semmi baja szerencsére.Most meg a kicsikkel már teljesen paranoiás leszek a sok hülyeségtől.Még szerencse,hogy azt eszik meg amit Ők akarnak,és nem én döntök.
Szió!
Én gesztenyét szoktam a gyümölcsökhöz tenni, de sokan mondták, hogy a tejpéppel is sűríthetem.
Zita
szia! ugyan nem válasz a kérdésedre, de hátha tudod hasznosítani (és más is aki olvassa):
a héten jártam a Heim Pál coeliákia centrumában, mivel lisztérzékeny vagyok és a fiam is örökölte a hajlamot (genetikai vizsgálat volt). most 4 hónapos korától már glutént fog kapni, mert az orvosok már biztosan tudják, hogy a BABÁKNAK JOBB ha HAMARABB kapnak glutént, mintha csak 1 éves kor után. így az immunrendszer nagyobb eséllyel fogadja el.
azt mondta az orvos, hogy tévhit, amit most a házi gyermek orvosok és védőnők szajkóznak...
hát én iszonyúan felháborodtam! miért nem tájékoztatják az édesanyákat a legújabb eredményekről? miért ilyen tudatlanok az orvosok? és mi van, ha egy babának hajlama van a lisztérzékenységre, csak nem tudják, mert a családban nincs ismert beteg és pont az lenne neki a jó, ha kapna hamarabb glutént? és akinek meg nincs hajlama, miért egyen rémes gluténmentes cuccokat 1 éves koráig?
bocsi, hogy ezt ide írtam, de azóta sem térek magamhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!