Antibiotikumtól lehet hasmenése?
Figyelt kérdés
Ez normális antibiotikum szedésekor, vagy abbahagyjuk?2011. febr. 3. 18:16
1/9 anonim válasza:
Normális.
Adj mellé normaflore-t.
2/9 anonim válasza:
Normális! Viszont hasmenések között is van különbség. Mindegyik okozhat hasmenést, de pl a fiam az augmentintől még csak tartani sem tudja annyira híg (bepukizik), pedig már 2 éve szobatiszta, így mindig szólunk a dokinak, hogy azt ne írja fel.
3/9 anonim válasza:
Igen normális!
Egyébként ha antibiotikumot kell szednie, akkor jó lenne mellé normaflort szedni, de sajnos nem mindegyik orvos mondja, pedig nem tesz jót a bélflórának egyik antibiotikum sem, főleg az erősek!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyébként Curam-ot írt fel a doki, azt mondta, hasonló, mint az Augmentin.
2011. febr. 3. 19:10
5/9 anonim válasza:
igen, nálunk is megy tőle a hasa, de a prokid jött be, a normaflor nem ért semmit.
6/9 anonim válasza:
Szia, második vagyok: nekünk sem vált be a normaflor, viszont a protexin restore igen. Utóbbi nagyon drága sajnos.
7/9 anonim válasza:
Hojjaj!!! Én felnőtt létemre, majd 1 évig szenvedtem, amíg a bélflórám újra a régi lett. Érdemes antibiotikum mellé mindig valamilyen probiotikumot is szedni. Sajnos a hasznos bacikat is elpusztíthatja, felboríthatja a normál flórát és hasmenést okozhat. Én nagyon megjártam.
8/9 A kérdező kommentje:
Kb. 2 hete szedtünk Lactív-ot(igaz, akkor nem kapott antibiotikumot, de a doktornő azt javasolta, szedjen). Akkor most is adok neki valamit az antibiotikum miatt.
A másik gondom, hogy nem akarja megenni ezt a gyógyszert, pedig nincs rossz íze. Szegénykét muszáj lesz lefognom és úgy beadni.
2011. febr. 4. 14:00
9/9 anonim válasza:
Nem tudod 2 falat között becsempészni neki a gyógyszert? Utána gyorsan adj neki inni. Én a C vitaminnal szoktam így, mert nagyon savanyú neki, meg amikor a vasat szedte, akkor is gyorsan adtam neki inni utána, hogy ne is érezze az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!