Az mennyire van rendben, hogy egy 14 és fél hónapos kis srác még nem mond semmit?
Figyelt kérdés
kérésre utánozza az állathangokat, néha talán egy nem elkapható de egyébként semmi és nem nagyon beszédes néha rájön akkor mondja, egyébként kuksol:(2011. febr. 3. 14:44
1/4 anonim válasza:
Teljesen. 2 évesem se sokkal többet tud ennél. 5 évesem meg 2 évesen folyékonyan, választékosan beszélt, az is teljesen redben volt.
2/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van az én kisfiam másféléves korában kezdte mondogatni a szavakat most májusban 3 lesz és teljesen tisztán,folyékonyan beszél kivéve az r betűt. Vannak olyan gyerekek akik 2 éves koruk után kezdenek csak el és utána 1-2 hónap alatt megtanulnak!!
3/4 anonim válasza:
Fiúknál gyakrabban előfordul, hogy akár 3-4 éves korukban kezdenek el beszélni. Valószínűleg addig mással van elfoglalva. Szerintem még nincs okod aggódni.
4/4 A kérdező kommentje:
jaj köszi, megnyugodtam:)))) van, hogy dumál halandzsázik aztán szinte egész nap csend - néha berreg...:) a kutyához dumál meg az állathangok. sokat énekelek neki meg dumálok hozzá és sokat megért. de akkor ez normális dolog...:)első gyerek:)
2011. febr. 3. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!