Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónap körüli babája,...

15 hónap körüli babája, másnak is bújik hozzá és visit, hogyha idegenek közelitenek?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen úgy néznek,mintha valami "különleges" gyerekem lenne.Meg kérdezgetik,hogyan fogom tudni majd igy beadni (2 évesen) bölcsibe?Már tele van a hócipőm.Én nem hiszem,hogy az lenne a normális,hogy egy másfél év körüli gyerek minden idegenhez odarohan.
2011. febr. 3. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Bizony, nagyon is 'normális' a babád, hisz másfél évesen van ismét egy szeparációs szorongás. :) Ne foglalkozz azokkal, akik ufonak nézik. ;)
2011. febr. 3. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én lányomnak nem volt baja az idegenekkel,ha szimpi volt neki akkor mosolygott,de a kellő távolságot megtartotta.Viszont voltak olyanok akikre ránézett és csak úgy bújt hozzám,mert félt tőlük.
2011. febr. 3. 10:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Tényleg jól irja az első,úgy érzem,mintha azt hinnék Ufo.Egyébként nem szoktam bejárni,mert elég rosszindulatúak páran,csak muszáj volt az adós papirért bemennem.De egy ideig biztos nem fogok megint.

Várok még válaszokat :)

2011. febr. 3. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Fiam 17 hónapos lesz,és én is észrevettem vagy két hete,hogy tartózkodóbb,mint volt.A fiam nagyon barátságos,haverkodós,ő mindenkivel azonnal barátkozik.De most azt figyeltem meg,hogy főleg a férfiakkal tartózkodóbb.Semmi baj a babáddal,majd túllesz ezen a korszakon.Vannak amúgy eleve tartózkodóbb babák is,náluk gondolom azért van visítás,bújás.
2011. febr. 3. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális! Még jó, hogy nem ugrik mindenkinek a nyakába! :) Az én fiam is tartózkodó, ugyan nem visít (egyelőre), de egyértelműen bújik hozzám, vagy egyszerűen nem hajlandó elmozdulni mellőlem. Engem egyáltalán nem zavar! Mások meg kit érdekelnek? :)
2011. febr. 3. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:

teljesen normális!

2 éves kislányom van. átestünk már pár szeparációs korszakon....most már ellenne a bölcsiben, ha beadnám.

2011. febr. 3. 13:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok :)
2011. febr. 3. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
kisfiam 16hónapos és fél az idegenektől ,mondjuk vannak olyan emberek akik szimpik neki arra rá mosolyog de fél ő is nem csak a te babád "Ufo"
2011. febr. 5. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Off: megkérdezhetném, hogy mennyire gyakran jártok amúgy közösségbe, vagy akár olyan helyekre, ahol idegenek vannak?
2011. febr. 5. 19:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Milyen közösségbe gondolsz?Játszóházba nem megyünk,mert szerintem ahhoz még kicsi.De a gyerekektől nem fél egyébként.Plázába nem szoktuk vinni.De tényleg nem tudom mekkora közösségre gondolsz?
2011. febr. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!