Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig fog sírni elalvás előtt?

Meddig fog sírni elalvás előtt?

Figyelt kérdés
kislányom 14 hós, mindig elaludt egyedül, fogzás időszakban voltak csak nehézségeink. Most beteg volt és nem hajlandó egyedül elaludni, pedig ringatom és amint leteszem ordít. Megcsinálom 3x aztán kijövök és álomba sírja magát, pár perc... Persze rossz a lelkiismeretem, de nem akarom olyasmire szoktatni amit hosszú távon nem vagyok hajlandó neki biztosítani. együtt alvásról szó sem lehet... Aki még ilyen szigorú volt, annak sokáig tartott, hogy nem sírt a babája alvás előtt?
2011. febr. 2. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy még a betegségéből nem gyógyult ki.Még Rád van szüksége.Pár napig még legyél vele türelmesebb és elnézőbb!
2011. febr. 2. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak már én is úgy ki vagyok idegileg, nem sokat aludtunk az éjjeleken :-(, nappal is rosszul alszik, nagyon türelmetlen vagyok.. összeszedem magam
2011. febr. 2. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
1 éves a kisfiunk, de még sosem aludt el egyedül és éjjel is még 2-szer eszik. De még bírjuk. Szóval Te összeteheted inkább a két kezed. Én sem hagynám sírni, de végül a Te kislányod.
2011. febr. 2. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Én együttérzek a kérdezővel, bár nálunk mégcsak 8.5hónapos a fiunk, de a fogzás miatt teljes káosz az éjszakáink és én is nagyon fáradt vagyok. Én teljesen egyetértek a módszerével, próbálom visszaállítani én is.Szerintem ez nem szívtelenség és semmi bajuk nem lesz, mert nem órákat sírnak és én azért sűrűn odamegyek a kiságyához.Dehát persze mindenki úgy csinálja, ahogyan szeretné,de nem bírom,ha valaki kritizál...

Jó éjt!

2011. febr. 2. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Én is egyetértek a kérdezővel. A nagyobbik fiamat rögtön kivettem a kiságyból az első nyüszögésre. Azt mondta mindenki, hogy nem szabad sírni hagyni. Na az én fiam jól rá is kapott, utána egy percet nem töltött a kiságyban, köztünk aludt, reggelre keresztbe feküdt, mi meg lelógtunk az ágyról. Nappal cipeltem egész nap, addig is ordított még elmentem pisilni. Nem tudtam tőle megfőzni sem, sőt még a mosógépbe a ruhákat se bepakolni. Porszívózni akkor tudtam amikor a férjem itthon volt és szórakoztatta addig. A babakocsiban is addig sírt még ki nem vettük. A boltba se tudtam elmenni mert szégyelltem az utcán hogy mindenki minket néz, és azt kérdezték, hogy ugye éhes a picike? Hát örültem volna ha csak azért sírt volna. Nem tudott mászni (kézben nehéz is lett volna), 13 hónapos volt amikor elindult. Nagyon nehéz időszak volt, majd belukadt a hátam, a nap végére hulla voltam. Na azt mondtam, akkor hogy ezt a hibát még egyszer nem követem el. Ha a fene fenét eszik is akkor is beszoktatom a kicsit a kiságyba. Ő is szokott persze sírni, de max. 5 percet, és utána magától elalszik. A nagy sokat ott ugrál körülötte, én simogatom énekelek neki beszélek hozz, de a kiságyból nem veszem ki, csak ha szopi jön, tisztába kell tenni stb.
2011. febr. 3. 09:49
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, hogy nem szóltatok le érte. reggel jó kedvűen ébredt, mondjuk 14 órát aludt át :-), nyoma se volt haragnak, az elalvás miatt. Én is jót aludtam végre. Úgy tapasztaltam akkor is ilyen sírás megy nála az elalvásnál, ha túlságosan fáradt.
2011. febr. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!