Van valakinek 34hétre született babája?
35 hetesen 2880 g-mal született. Kicsi nehézség volt, 5 naposan már haza mehettünk, akkor 2630 g volt.
Nem tudni mitől, elfolyt a magzatvíz. Nagyon meglepődtem, 1-2 nap kellett, hogy felfogjam, anyuka lettem. Addig nem lehetett 24 órában velem, mert infúziót kapott.
1. hónapban 1500g-ot, másodikban 1200-at, harmadikban 900-at gyarapodott, gyorsan behozta a lemaradást.
6,5 hónaposan egyedül állt!
Fel a fejjel! Ti jól vagytok?
Unokahúgom ikrei születtek 34 hétre, 2 kilósan. Nem volt problémája a feldolgozással. Egészségesek, szépek, okosak, csak kisebbek voltak, mint az átlag. Nincs ebben semmi. Majd utolérik a többieket. :D
Most 19 hónaposak, 1 héttel öregebbek az én lányomnál. Centiben van köztük különbség, de ez inkább genetika miatt, illetve talán kevésbé érdeklődőek, és kevesebbet tudnak beszélni, mint az enyém. De ez elég hamar kompenzálódik sztem.
32. hétre született a kisfiam,1670g -al
3 hétig volt a PIC-osztályon, mivel azonnal másik kórházba kellet szállítani így é 5 napos korában láttam először.
Ez az 5 nap iszonyúan rossz volt, folyton sírtam, amikor engem már kiengedtek akkor jobb volt hogy láthatom, kezemben tarthatom, de az éjszakák akkor is rémesen teltek.
A kisfiam szerencsére nagyon erős volt már akkor is, meg sem kellet várni a 2000g-ot hogy haza hozhassuk.
Most pedig már nem is látszik rajta, hogy koraszülött teljesen utolérte magát.
Most 2 és fél éves.
köszi a válaszokat.
Én 33/34 hétre szültem 2100gos kisfiam.egyszerüen elfolyt a mvizem.Most 2hós mult s 4500g,54cm.Nagyon nehezen dolgoztam fel.Attol félek,hogy majd az ovival vagy sulival lesz gond,az agya miatt,mármint a felfogás gondolkodás miatt.
Nyugi, hacsak nem mondtak már most ilyesmit akkor nem lesz gond.Ne stresszelj ilyeneken, semmivel nem butábbak a koraszülött babák mint akik normál időre születtek.
Jó egészséget nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!