Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel lehet lefoglalni a...

Mivel lehet lefoglalni a három hónap körüli babát?

Figyelt kérdés
Szoktam vele játszani, énekelni neki, mesélni. Van játszókerete, hintája. Bárhova megyek a lakásban, jön velem a pihenőszékében. De sokszor úgy érzem, hogy nem foglalkozok vele eleget (pl. mikor főzök, és a pihenőszékében van). :-( És nem tudom feltalálni magam. Minden nap többször hasra teszem, hogy erősödjön, de max. 5 percig marad úgy. Hamar elfárad, mert hasalásnál nem használja a kezét, így nem tud támaszkodni :-(
2011. febr. 2. 13:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Pont úgy csinál mint egy 3 hónapos. nekem is ilyenkor még szinte repülözött, és nem a kezével tartotta magát hanem a törzsével. 5 perc az nálunk már sok is volt.

jól csinálod. nekem 4 hós a babám, de kaja után hagyom egyedül játszani akkor jól lefoglalja magát, addig teszek veszek, vasalok, fözök stb... ez kb 1 óra majd elfárad de még nem álmos, ekkor ülök, fekszek mellé, és forgolodunk (már tud maga fordulni) , játszunk. majd az utolsó negyedórában már ez is nyügös neki de még mindig nem tudna elaludni, ekkor körbe járjuk a lakást nézelödünk, ha van kedvem énekelek, ha nincs akkor csendben nézünk ki az ablakon, majd kb 5 perc alatt elaltatom, és akkor 30-60 perc alvás, majd kaja és kezdödik minden elöröl.

szerintem jól csinálod, ennél többet nem tehetsz vele.

ja a pihenö székben is szokott lenni, vagy járókában, vagy csak a földön játékokkal, mindenhol letudja kötni magát.

2011. febr. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!